sebbo98 658 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Szukam smartfona do 1000zł, mój wybór padł na ten z tematu, Xiaomi Redmi Note 3. Mam jednak obawy czy nie jest jednak trochę za duży. Ktoś spotkał się z nim na żywo, jak wrażenia? A może warto zainteresować się czymś innym w tym budżecie? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Redmi Note 3 Pro Brak argumentacji // jg Edytowane 4 Marca 2016 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nie bardzo rozumiem? Czy to nie jest przypadkiem to samo? Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Ta sama obudowa, bebechy inne. Popatrz na specyfikacje. Porównań na yt od groma. Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Tyle to i ja przeczytałem, chodziło mi o to, że to jest dalej ta sama półka jeśli chodzi o wielkość, a to jest tutaj głównym problemem. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Dla niektórych może być za duży, swoją drogą 5'5 cala to dla mnie pod phablet podchodzi. Najgorsze, że jedną dłonią nie obsłużysz. Najpierw musiałbyś przeanalizować do czego używasz telefonu. Dla mnie osobiście 5'5 cala w LG G3 nie sprawiało problemów, z P8 zaś miałem problem się przezwyczaić. Najlepiej się przejdź do Saturna, MM czy jakiegoś innego sklepu i pomacaj LG G3, LG G4, Note. Podobnych rozmiarów są. Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Szukam smartfona do 1000zł, mój wybór padł na ten z tematu, Xiaomi Redmi Note 3. Mam jednak obawy czy nie jest jednak trochę za duży. Ktoś spotkał się z nim na żywo, jak wrażenia? A może warto zainteresować się czymś innym w tym budżecie? Rn3pro trochę za mały. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) Dobra, zamówiłem Redmi Note 3 Prime. Przeglądałem różne porównania i wyszło, że jest mniej więcej wielkości iphone 6s. Dzisiaj spotkałem koleżankę i miałem okazję pomacać fajfona dłuższą chwilę. Nie było tragedii, myślę, że z Xiaomi też nie będzie. Dzięki wszystkim za odpowiedź! Edytowane 5 Marca 2016 przez sebbo98 Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Za 1050zł był RN3 Pro, lepszy niż ten wariant. Ale i tak "bydzie Pan zaduwolony" Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Dobra, zamówiłem Redmi Note 3 Prime. Przeglądałem różne porównania i wyszło, że jest mniej więcej wielkości iphone 6s. Dzisiaj spotkałem koleżankę i miałem okazję pomacać fajfona dłuższą chwilę. Nie było tragedii, myślę, że z Xiaomi też nie będzie. Dzięki wszystkim za odpowiedź! Mogę wiedzieć gdzieś go zamówił? Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Na forum o chińskich telefonach jest temat z najlepszymi cenami telefonów, są tam też kody zniżkowe ze sklepów. Kupisz dużooo taniej niż na polskim alledrogo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts