Fanta 0 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Potrzebuje telefonu. Najlepiej z qwerty fizyczną(nie trzeszcząca!) lub dotyk. Do 450zł. Propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Emmm, do za 350 zł możesz mieć nowego LG GT540. Jak tani telefon z fizycznym qwerty to Samsung Delphi. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 LG mnie nie interesuje. Dla mnie to chińszczyzna. A coś z większym ekranem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Samsung Galaxy S ma większy ekran... Ten LG jest bardzo udany. To już nie to co kiedyś! I może warto popatrzeć na dany model, a nie z góry: LG to dno... Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 LG mnie nie interesuje. Dla mnie to chińszczyzna. A coś z większym ekranem ?Puknij się w głowę, LG to koreańska firma i warto mieć dla nich szacunek, produkują świetną elektronikę, a inne firmy z tego kraju produkują świetne samochody i statki. Miałem KU990i i nie mogę powiedzieć teraz o nim złego słowa, to samo tyczy się czasów jego użytkowania. A GT540 jest naprawdę udanym telefonem, wybierając go na pewno nie będziesz żałował pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 a inne firmy z tego kraju produkują świetne samochodyTo było niezłe. Nie chce LG, ponieważ miałem już od nich telefon i był do du*y. Galaxy S napewno kupie jeśli będzie w tym przedziale pieniężnym. A co z Nokią ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pilar 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A co z Nokią ? Kiedyś były niezłe, teraz są do du*y Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 To było niezłe.KIA i Hyundai depczą poważnie Niemcom czy Japończykom po piętach. Zacznij się na poważnie interesować motoryzacją i dopiero się wypowiadaj, nie lubię ludzi którzy piszą i mówią głupoty, chodź nie mają zielonego pojęcia o danym temacie. Nie chce LG, ponieważ miałem już od nich telefon i był do du*y. Galaxy S napewno kupie jeśli będzie w tym przedziale pieniężnym. A co z Nokią ? Do du*y to masz papier nie telefon. I zrozum, że to co LG produkowało wcześniej, nie równa się temu co produkują teraz. Nokia to obecnie żyje na starych klientach i osobach, które trzymają się całe życie jednej marki. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 To wyjdz na dwór i popatrz na ten plastik. Po 10tyś kilometrów połowa będzie do wymiany zaczynając od amortyzatorów do silnika. Zastanawiam się nad Nokią E75 lub HTC Touch Pro, lecz niewiem jak tam jest z baterią. Używana Omnia, bo chyba nie znajdę już nowej. A co z Samsungiem Wave 533? dobrze się sprawuje ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 To wyjdz na dwór i popatrz na ten plastik. Po 10tyś kilometrów połowa będzie do wymiany zaczynając od amortyzatorów do silnika.Zakończ bo się ośmieszasz, muszę to jutro pokazać w pracy. Będziemy mieli polewkę . Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Zacznij lepiej pisać na temat, bo to nie motoryzacja a telefony jak byś nie wiedział. Chcesz mieć coś koreańskiego to se miej tylko później nie płacz. Piszcie na temat. Więc co z tymi telefonami, które wymieniłem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Omnia tak samo jak tamto HTC to dno z WM, tragiczne ekrany i cała reszta. Bierz tego LG i nie marudź... Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 nie chce LG jak już powiedziałem. Napewno jest coś innego od tego czegoś. Myślę nad i5700 bo są 2 wersje galaxy: i7500 i 5700. czym one się różnią. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wszystkim... Ogólnie nowszy i lepszy jest i5700, który jest lepszy od LG. Mam i polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wystarczyło sprawdzić w Google, mimo większego numerku i7500 jest starszą wersją z Androidem 1.5, natomiast i5700 jest nowszą wersją z Androidem 2.1 . i5700 nie ma w porównaniu ze starszą wersją diody przy aparacie, więc ze zdjęć w nocy nici. Tylko pamiętaj, to Koreańczyk więc później nie płacz. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tylko pamiętaj, to Koreańczyk więc później nie płacz. To teraz pojechałeś Fanta teraz będzie drapał się po głowie Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tylko pamiętaj, to Koreańczyk więc później nie płacz. To teraz pojechałeś Fanta teraz będzie drapał się po głowie Z czym, z prawdą . Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 No właśnie, uświadomiłeś go, że telefon, który sobie upatrzył jest produkowany przez koreańską firmę, której to tak nienawidzi Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Ludzie nie odróżniają Chin od Korei, albo żyją przeświadczeniami sprzed lat, kiedy to naprawdę firmy z Korei produkowały dość przeciętny sprzęt i samochody. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 nie upatrzyłem go tylko zapytałem czy warto go zaliczać go wybrania telefonu. Dla mnie Korea to i tak dno. Mój tata ma Monte i już chce go sprzedać. Tak więc co z tą Nokią? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jaką Nokią? E75? Teraz nokie to g*wna! Bierz LG albo i5700... Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Kup byle Nokię i przestań pier.... bzdury. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Mam 2 Nokie w domu od jakichś 3 msc. Jedna była 2 razy w serwisie. Druga 1x. Potem była jeszcze jedna usterka która przeszła po 4 godzinach. Wcześniej miałem Nokie 6021, chodziła przez 4 lata bez zarzutu, szybko i sprawnie, dopóki nie zaliczyła kąpieli w Morzu Adriatyckim Te nokie z awariami to E52 i 6720 Cls. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Fanta jeśli chcesz niezawodny telefon Nokii, to polecam 6310i. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 a co z 5800? miałem już ją w rękach i chyba taka przyzwoita jest. P.S dzisiaj byłem w salonie plusa specjalnie zobaczyć LG Gt540 i okazał się trochę plastikowy. Niewiem jak z dotykiem, bo nie mogłem go włączyć. Widziałem też C3 z qwerty. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts