Orzecheł 1 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Witam, poszukuję nowej karty graficznej z powodu którego chyba nie trzeba się domyślać - GTX 650 i rok 2016 -Kiedy dokonujesz zakupu i jaką kwotą dysponujesz: Mam nadzieję, że jak najszybciej. Dysponuję obecnie kwotą około 400zł, do nagięcia (proszę o różne oferty, ile wydam wyjdzie w praniu tak naprawdę) -Zastosowanie: Przede wszystkim gry. Najbardziej interesuje mnie płynna rozgrywka w Wiedźmina 3 na wysokiej ilości FPSów a także Assassin's Creed. Poza tym karta będzie często używana do tytułów typu CS:GO -Model i moc zasilacza: Thermaltake z brązowym certyfikatem, dokładnie nie pamiętam jednak około 550W minimum -Reszta specyfikacji komputera: ASRock Z77 Pro3, Intel i5 3570k, 8gb RAM DDR3 Corsair Vengeance. Obudowa jest DUŻA -Rozdzielczość monitora w której grasz: 1920x1080 -Dodatkowe wymogi: W zasadzie to brak, wszystko napisałem powyżej. Nie wymagam przede wszystkim funkcji OC, nie bawię się w podkręcanie. Pozdrawiam Edytowane 29 Lutego 2016 przez Orzecheł Cytuj Link to post Share on other sites
walker 3324 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Kartę jak rozumiem używaną? Najbardziej interesuje mnie płynna rozgrywka w Wiedźmina 3 na wysokiej ilości FPSów Jeśli wysokimi można nazwać okolice 60 to do minimalnych ustawień grafiki w 1080p potrzebujesz karty pokroju GTX670 (allegro 650zł) i wyżej. W założonych czterystu zmieścisz R7 260X lub HD7850, nieco drożej GTX660. Przy zablokowaniu do 30fps można wtedy ustawiać ~medium. http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaostheory/2015/05/w3/charts6/w3m_low_1920.png Osobiście nie widzę sensu zakupu w podanej kwocie (chyba, że takie osiągi cię usatysfakcjonują). Dolicz lepiej zysk ze sprzedaży 650 i dozbieraj 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Orzecheł 1 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Dlatego też piszę, że wyjdzie w praniu ile tak naprawdę wydam. 660 jak patrzyłem tak naprawdę nawet nie ma już w sprzedaży. Pustki w magazynach. Mój budżet jest do nagięcia, także walcie śmiało Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts