wistak98 26 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Witajcie zastanawiam się czy dostanę w tej cenie coś ciekwaszego niż Goodram iridium pro 240 gb Jest w agito po 360 Brać tegi goodrama czy coś innego (tak widziałem tą listę którą kokoschn wkleja w większości tematów ale nie jestem pewien czym one się dokładnie różnią) Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie zastanawiam się czy dostanę w tej cenie coś ciekwaszego niż Goodram iridium pro 240 gb tak, dostaniesz MX200, jest po 349-359 zł Jest gorszy w testach syntetycznych, ale lepszy w praktycznych zastosowaniach, niestety w porównaniu do iridium pro, ma dość kiepską gwarancję ( ale całkowicie wystarczającą ) od razu mówię, MX200 i iridium pro, są bardzo dobrymi dyskami, każdy ma swoje zalety, ale w realnym użytkowaniu, sam skłaniałbym się do MX200 ale nie jest to jakaś wielka różnica ( i nadal możesz kupić iridium pro, ze względu na gwarancję ) Edytowane 27 Lutego 2016 przez kokosnh Cytuj Link to post Share on other sites
wistak98 26 Napisano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 No wlasnie myślę że ta gwarancja mnie przekonuje bo nawet jeśli działa trochę słabiej to nie zrobi mi to takiej różnicy A jak jest z serwisami obydwu firm? Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 27 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Jak się zepsuje, to odsyłasz i dostajesz nowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts