Tankersss 398 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Plan brzmi całkiem sensownie. Ponadto zgodzę się z moim poprzednikiem, że warto połączyć sprzedaż stacjonarną z internetową. To wręcz obowiązek przedsiębiorcy w dzisiejszych czasach, jeśli chce, żeby jego biznes się rozwijał Nie zapomnij też o wszelkich kwestiach prawnych znajdziesz informacje na temat umów elektronicznych. Warto się z tym zaznajomić przed uruchomieniem sprzedaży internetowej. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez adivxv 3 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 W sumie ciekawe czy otworzył ten sklep. A jak otworzył to jak szybko zamknął i ile na tym wtopił Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 No właśnie Cytuj Link to post Share on other sites
patri4rch 2 Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Właśnie skończyłem czytać cały wątek i dopiero pod koniec zobaczyłem, że jest przeterminowany o ponad 2 lata W sumie też jestem ciekawy jak to się dalej potoczyło widzę, że nie jestem jedyny Cytuj Link to post Share on other sites
troszek 0 Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Własny sklep komputerowy? To historia. Zbyt szybko się wszystko zmienia. Cytuj Link to post Share on other sites
jou300 22 Napisano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Radzę kształcić się dalej Cytuj Link to post Share on other sites
Paula13sz 4 Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 A jakie platformy e-commerce polecacie? Shoper, Shopify? Co jeszcze warto wziąć pod uwagę? I jeszcze pytanko co do agencji typu ....................... warto powierzyć im otwarcie sklepu, czy bawić się z tym samemu? Dodam tylko, że się na tym kompletnie nie znam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts