Skocz do zawartości

PieCyk I5 4690k GTX960 1TB

Recommended Posts

Grzech skąd jesteś? Jeśli Szczecin to lepiej było by się spotkać gdzieś tam i osobiście odebrać bo różnie to bywa z wysyłką takiego delikatnego elementu. Oczywiście na żądanie zapakuję najbezpieczniej jak potrafię żeby bezpiecznie dotarł do Ciebie gdybyś go kupił i chciał przesyłką.

Grzech skąd jesteś? Jeśli Szczecin to lepiej było by się spotkać gdzieś tam i osobiście odebrać bo różnie to bywa z wysyłką takiego delikatnego elementu. Oczywiście na żądanie zapakuję najbezpieczniej jak potrafię żeby bezpiecznie dotarł do Ciebie gdybyś go kupił i chciał przesyłką.

Ja z Krosna jestem (woj. podkarpackie wiec nie bardzo)a jaka cena tego dysku oraz ile wysylka i jeszcze chcialbym zobaczyc wyniki z programu hdtune prosze o wyslanie mi tego wszystkiego na priv aaa jescze ile godzin byl uzywany ten dysk i w jakim jest stanie oraz kilka zdjec i czy to jest ten dysk http://www.morele.net/dysk-seagate-1tb-sataiii-7200rpm-64mb-cache-st1000dm003-432403/ ??

Edytowane przez Grzech10

Tak jest to dokładanie ten dysk. Zaraz odezwę się na priv z zdjęciami.

nie pomylilem widze ze to pro 2 chodzilo mi bardziej o oplacalnosc ale powodzenia

Nie nabijaj sobie postów, za to są bany. Jeśli ktoś nie ma na chłodzenie wodne albo moduje to z chęcią kupi ładnego twin towera.

UPDATE 1.03 18:30

Tak więc:

CPU i mobo czekam na potwierdzenie
GPU - zaklepane

Dark Rock Pro 2 - czekam na potwierdzenie

Seagate barracuda blue 1tb - czekam na potwierdzenie

Fractal Arc Midi R2 okno + 5x BeQuiet 140mm - 250zł

BeQuiet L8 530W - 200zł

RAM - 150zł 8gb  ddr3-1666 CL9 obie kości z radiatorami kingston black i team group vulcan red.

Edytowane przez gural23
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...