scorpion1236 19 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Witam, od jakiegoś czasu posiadam dysk ssd A-data SX900 256 GB, jest to mój pierwszy dysk po tym jak się przesiadłem z hdd. Czy jest sens wymienić Adata SX900 256 GB na Crucial MX200 256 GB ? Przy wymianie wiadomo, że musiałbym dopłacić ale niewiele. Czy po wymianie odczułbym wrost wydajności w aplikacjach, mam tu na myśli gry i programy jak i sam system. Test mojego ssd: https://drive.google.com/file/d/0B24HYPXPZXdiSUxkNTBYT1lhUW8/view?usp=sharing Jak widać dysk ma słaby zapis sekwencyjny oraz długi czas dostępu. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Co rozumiesz przez wymienić za dopłatą ? Dyski na SF oczywiście warto wymieniać. Cytuj Link to post Share on other sites
scorpion1236 19 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Mam zamiar sprzedaż obecny i zakupić nowego Cruciala. Masz na myśli kontroler Sand-force ? Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Masz na myśli kontroler Sand-force ? TAK, i nie wiem, kto ci kupi, za dobre pieniądze, dysk na SF. Wątpię czy ci się sprzedawać go będzie opłacało ( myślałem że jakiś zwrot gwarancyjny, czy jak ), bo tak to chyba albo zostaw go, albo znajdź kupca, albo dokup 2 ssd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts