ChillBro 0 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam Planuję w najbliższym czasie kupić klawiaturę mechaniczną głównie do gier. Będzie to moja pierwsza klawiatura mechaniczna, a więc jestem jeszcze zielony w tych tematach. Planowałem kupić jakąś klawiaturkę z przełącznikami Cherry MX Blue, ze względu na ich charakterystyczny "klik" w którym się zakochałem. Dobrym byłoby, gdyby klawiatura posiadała podświetlenie, na portach USB mi nie zależy. Ps. Zastanawiałem się nad CM Storm Quick Fire TK Z góry dzięki! Edytowane 19 Lutego 2016 przez ChillBro Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Bierz śmiało,mam TK na brownach i Ultimate na redach,obydwie działają wyśmienicie,jakość wykonania bez zarzutu. Edytowane 19 Lutego 2016 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Zastanawiałem się nad CM Storm Quick Fire TK Popieram, dobry wybór w tym przedziale cenowym. Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 A i ja polecę Quick Fire TK. W tej cenie ciężko coś lepszego znaleźć Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 A i ja polecę Quick Fire TK. W tej cenie ciężko coś lepszego znaleźć W używkach spokojnie da się lepsze znaleźć, jak g710+ ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts