gracz722 354 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam warto kupić słuchawki Razer Kraken Pro 2015 a dokładnie: http://allegro.pl/biale-sluchawki-razer-kraken-pro-2015-zestaw-i5961226437.html słuchawki głownie służyły by do gier fps, warto kupić te z aukcji czy sa inne lepsze do ok 300-350zł? Edytowane 19 Lutego 2016 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie VindoV 112 Napisano 19 Lutego 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Witam warto kupić słuchawki Razer Kraken Pro 2015 Nie warto czy sa inne lepsze do ok 300-350zł? Kingston HyperX Cloud Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 a steelseries siberia v2 bo ten kingston średnio się podoba:P, a te razery az takie złe? teraz mam Creative HS-800 Fatality Gaming i czy te razery w porównaniu do creative jak by wypadły? Cytuj Link to post Share on other sites
ju-rek 67 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 a steelseries siberia v2 bo ten kingston średnio się podoba:P Następny, który kupuje wygląd. Będziesz słuchał muzyki, czy się na nie patrzył? Ciekawe czy byś kupił http://europe.beyerdynamic.com/shop/dt-150.html? Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Następny, który kupuje wygląd. Będziesz słuchał muzyki, czy się na nie patrzył? Ciekawe czy byś kupił http://europe.beyerdynamic.com/shop/dt-150.html? nie kupił bym chyba;d a te razery vs Creative HS-800 Fatality Gaming jak się przedstawia taki pojedynek:P? Edytowane 19 Lutego 2016 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) nie kupił bym chyba;d a te razery vs Creative HS-800 Fatality Gaming jak się przedstawia taki pojedynek:P? Remis,jedne i drugie do tak zwanej,za przeproszeniem,d...py,siberie to samo(miałem). Edytowane 19 Lutego 2016 przez sting3572 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Fatal1ty szczerze mówiąc w cenie 80-90zł jeszcze jakoś grają, wcale nie gorzej niż Syberie, które już kosztują 2-3x tyle. Fakt, że są wykonane z marnej jakości plastiku, ale mówi się trudno. HyperX Cloud są sporo lepsze, wykonanie i sama jakość dźwięku i nic tego nie zmieni. Żadne Syberie nie są warte swej ceny i nie mają startu do Cloudów, dosłownie żadne. DT150 to są jedne z najlepszych słuchawek zamkniętych w ogóle, wyglądają, jak słuchawki czołgisty, ale Panie, co to gra... Jeśli jesteś uparty na Syberie to je kup i nie zawracaj gitary Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 wy na poważnie z tymi HS-800 ? toż to nawet HD201 były lepsze. Jedne z najgorszych słuchawek dla gracza. Pamiętam te gorące dyskusje w latach 2010 na temat tychże tych dwóch słuchawek , co tu dużo wspominać suchej nitki nie zostawiało się na tych fatalitach.Kwestie notorycznie łamiącego mikrofonu już nie wspomnę, do tego masa ludzi skarżyła się na kabel. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 adivxv jest tutaj mój post w którym opisałem parę słuchawek jakie miałem okazję posłuchać w MM. Fatal1ty wypadły z gejmingów całkiem całkiem, są podatne na mody. HD201? Nie wspominam dobrze tych słuchawek, ale styczność z nimi miałem dość dawno. Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Fatal1ty szczerze mówiąc w cenie 80-90zł jeszcze jakoś grają, wcale nie gorzej niż Syberie, które już kosztują 2-3x tyle. Fakt, że są wykonane z marnej jakości plastiku, ale mówi się trudno. HyperX Cloud są sporo lepsze, wykonanie i sama jakość dźwięku i nic tego nie zmieni. Żadne Syberie nie są warte swej ceny i nie mają startu do Cloudów, dosłownie żadne. DT150 to są jedne z najlepszych słuchawek zamkniętych w ogóle, wyglądają, jak słuchawki czołgisty, ale Panie, co to gra... Jeśli jesteś uparty na Syberie to je kup i nie zawracaj gitary bardziej podobają mi sie razery:) jak by od tych fatality trochę lepsze były to bym brał pewnie:P choć jeszcze nad tymi kingstonami pomyśle Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Daremny jest ten temat, wiadomo co kupisz. Edytowane 19 Lutego 2016 przez FeX 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Założyć tutaj konto. Nabazgrać prawie dwieście postów i dalej zadawać durne pytania... priceless http://eclectablog.com/wp-content/uploads/2012/07/JesusFacepalm2.png Chociaż większość jak nie wszystkie prezentuje ten sam poziom Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 to ile minęło od ostatniego Fex tydzień ? chce szrot niech kupujesz szrot będzie lans w gimbazie ZAMKNIJCIE to i schowajcie w czeluściach piekła 1 Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Właśnie w tych latach co adivxv napisał pamiętam, że kłóciłem się z kumplem mówiąc Fatality są do niczego. Kolega odpowiedział, żebym sobie poczytał opinie na internecie. O dziwo opinie były bardzo pozytywne i dlatego od tamtej chwili nie patrze na opinie na ceneo przed zakupem. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Są w miarę dobre ale... wymagają tego samego co większość modelek, czyli drogich kosmetyków żeby ukazać swe wdzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 w sumie zaczynam myśleć o tych kingstonach sa wygodne i maja sporo lepszy dźwięk? a po zatem myślę że dobrze ze tak marketing działa chodzi chyba oto kase wydawac i była w obiegu mówicie ze te razery to śmieć, pewnie macie racje ale i tak kupia je miliony osób i myślę ze będą zadowoloni i różnicy w dźwięku w większości nie odczują. Lecz miejmy nadzieje, że tak pomocni forumowicze(nie mowie w ironi i wgl:) pomogą mi wybrać jak najlepszy sprzęt i przemówią głowie że kingston nie jest hmmm chinską śmieciowa firma tylko pożądną firmą Założyć tutaj konto. Nabazgrać prawie dwieście postów i dalej zadawać durne pytania... priceless http://eclectablog.com/wp-content/uploads/2012/07/JesusFacepalm2.png Chociaż większość jak nie wszystkie prezentuje ten sam poziom może po tak wielu odpowiedziach tępy forumowicz zrozumie że nie warto tych razerów kupić, tylko np kingstony:) Niektórzy chyba potrzebują ostrego opieprzenia i powiedzenia "ten kingston to nie gó.... bierz a na pewno będziesz zadowolony" Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Jeśli słuchałem danego sprzętu i jeśli mi się zwyczajnie spodobał to mam gdzieś opinię innych. Mam tą przewagę, że słuchałem kilkudziesięciu par konkretnych słuchawek i dzięki temu mam jakąś bazę porównań. Ktoś kto posiada jedne słuchawki lub kupuje non stop jakieś gejmery i nie ma niczego innego do porównania. to zwyczajnie nie może być w żaden sposób obiektywny. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 http://cdn.ndtv.com/tech/images/gadgets/kingston_hyperx_cloud_headset_comparison_ndtv.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 przemówią głowie że kingston nie jest hmmm chinską śmieciowa firma tylko pożądną firmą w sumie to jest chinska ale na całe szczeście nie tandetna hipery są robione na "licencji" Takstar model pro 80 tak że hipery to jedyne gajmingowe słuchawki które powstały na bazie sprzętu "hi_fi" który po prostu gra jak powinien coś tu jeszcze trzeba dodawać ? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Nie zamierzam wskazywać palcem, co masz kupić, bo to Twoja decyzja nie moja. Możemy podać inne opcje, jakieś alternatywy, ale nie powiem Ci wprost "kup to, a będziesz zadowolony". Wiesz na jakiej ilości sprzętu się przejechałem? Zachwalane przez innych dla mnie okazały się przeciętne/słabe i mówię tutaj o sprzęcie premium lub aspirującym do tego miana. A co do chińczyków, to potrafią po prostu zrobić wszystko taniej, a takie Takstary Pro80 w czasach gdy $ był po 3zł i można je było nabyć za tych dolarów 50 to niszczył system, zwyczajnie. Nie było szans żeby kupić tak dobre słuchawki za 150zł. Użytkownicy powinni otrząsnąć się sami, bo prowadzenie za rękę jest bezsensowne. Edytowane 19 Lutego 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 czasach gdy $ był po 3zł ;( jak by było tak dalej do połowy wysokości bym miał pokój zawalony chińskim audio Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Chinole robią cuda za małe pieniądze, a potem takie układy za 40-50$ trafiają do sprzętów za tysiące. Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Czyli rozgladam sie za kingstonami:-) serdecznie dziekuje za pomoc:-) Cloud 1 czy 2 brac? I na mniejsza glowe tez ok beda? Edytowane 20 Lutego 2016 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Będą ok. Szukaj jedynki - bez zbędnej karty dźwiękowej, za to trochę tańsze. Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Będą ok. Szukaj jedynki - bez zbędnej karty dźwiękowej, za to trochę tańsze. Okej dziekuje:-) i pewnie za jakis czas karty dzwiekowej pomozecie szukac:-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts