Skocz do zawartości

Thermalright Macho Zero + fan duct chłodzenie cpu (całe czarne) + Enermax TB Silence

Recommended Posts

Witam. Na sprzedaż chłodzenie thermalright macho zero. Chłodzenie dość unikatowe( przynajmniej tak mi się wydaje). Jest to macho ale całe w kolorze czarnym czyli nie żadna nakładka na górną płytkę tylko całe w kolorze. Chłodzenie zero ponieważ przystosowane do chłodzenia pasywnego. Ale spokojnie dołożyli zapinki na wentylator:) Cooler w stanie idealnym, jak go założyłem to jeszcze nie ściągałem, kupiony nowy. Raczej nie ma żadnej ryski a tym bardziej nic wygięte. Ewentualnie dodatkowe zdjęcia dam w środę bądź czwartek jak przyjdzie mi nowe chłodzenie a to zdejmę. Do coolera dodaję fan duct 120mm nigdy nie używany ale może komuś się przyda. Do tego oczywiście zapinki oraz wentylator Enermax TB Silence UCTB12 pwm. Bezgłośny całkiem w porządku daje sobie radę z tą wieżą. W zestawie jest oczywiście wszystko co było, zestawy montażowe pod intel i amd, śrubokręt, pasta termo i stylowe białe rękawiczki... :) 

Cena 200 zł + kw 

Jeśli byłby ktoś chętny za dopłatą mogę dołożyć drugiego takiego enermaxa, trzeba by sobie tylko zapinki dokupić na tył bo thermalright nie przewidział drugiego kompletu.

Dzięki. To samo ale inne. Nowe zero znalazłem jedynie w niemczech za 240zł. A cena jest jak najbardziej do negocjacji na pw. 

Jednak enermaxy zostają u mnie. Dodaje też kilka zdjeć gdyż zdjąłem dzisiaj cooler. Tak jak mówiłem stan jest idealny jedynie co to zakurzony trochę gdyż nie mam aktualnie powietrza żeby przedmuchać. 

Tak więc cena 160zł + kw

Jest też możliwe allegro, gdzie cooler jest wystawiony ale jest drożej o prowizję. 

Dodatkowe zdjęcia:

Edytowane przez grip3r
  • 2 tygodnie później...