Freso 1116 Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Stworzyłem prosta stronę internetową dla firmy. Potrzebuje ja gdzieś wrzucić. Ktoś może coś polecić? Wymagam możliwie niezawodnego hostingu, fajnie byłoby nie przekroczyć 120 zł rocznie, domena .pl, mile widziane konta pocztowe xxx@nazwafirmy.pl. Nie chciałbym reklam na swojej stronie. Mile widziane inne dodatkowe, mogące się przydać opcje. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
adamkowalik 0 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 sprawdź ofertę na ddr.pl czy Ci odpowiada, masz tam różne możliwosci, rożne konta. Teraz do konta pro dają podobno pendrive, ale możesz tez wypróbować okres próbny jeśli nie jesteś przekonany. Cytuj Link to post Share on other sites
Ajlar 0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Faktycznie, firma http://www.ddr.pl ma teraz wg mnie naprawde dobra oferte. Maja m.in. dyski SSD oraz prawie 100% dostepnosc serwerow. Sam mam u nich pare stronek postawionych. Nie zawiedli mnie jeszcze:P Cytuj Link to post Share on other sites
ArteK86 527 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Jeden nieaktywny, drugi z takimi samymi postami - nic tylko brać... Cytuj Link to post Share on other sites
Olimpia_00 0 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Tanio, stabilnie i o dobrych parametrach możesz mieć hosting w dhosting.pl. Miałam okazję ostatnio przetestować możliwości tego hostingu i naprawdę jestem zdziwiona, że w tak niskiej cenie można mieć tak dobrą jakość. Na pochwałę zasługuje ich support - naprawdę znają się na tym co oferują i potrafią pomóc Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) Sprawdź sobie ofertę promocyjną home.pl - https://home.pl/ Ja za domenę .pl i hosting w wersji Business Cloud Starter zapłaciłem ~34zł na rok. W tej wersji masz domenę + możliwość definiowania subdomen, FTP, 10 GB na WWW, limit plików do 500000, do 40GB na konta pocztowe, do 25 baz SQL (dostęp przez phpMyAdmin). Edytowane 22 Marca 2016 przez 40rozbojnik 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BoBi1234 6 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Sprawdź sobie ofertę promocyjną home.pl - https://home.pl/ Ja za domenę .pl i hosting w wersji Business Cloud Starter zapłaciłem ~34zł na rok. W tej wersji masz domenę + możliwość definiowania subdomen, FTP, 10 GB na WWW, limit plików do 500000, do 40GB na konta pocztowe, do 25 baz SQL (dostęp przez phpMyAdmin). Tak a potem pewnie przedluzenie domeny ponad 100 zl, domene najbardziej oplaca sie brac w ovh, natomiast hosting polecam unixstorm.org Cytuj Link to post Share on other sites
gabika 0 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Lepiej jest zwrócić się w stronę bezpieczniejszych domen. Jednak mnie najbardziej przekonują polskie portale istniejące na rynku od dawna takie jak dhosting, szczególnie, że daje on możliwość administrowania szerokim wachlarzem dostępnych modułów w autorskim panelu administracyjnym. Zdecydowanie wolę skorzystać z usług kogoś tak sprawdzonego, niż eksperymentować i ryzykować utratę pieniędzy i wizerunku. Cytuj Link to post Share on other sites
Infomaniaczka 0 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Witam,Polecam wypróbować Hostinger.pl na początek przetestować darmowe usługi, a już później przejść na płatny plan. Kupując plan płatny rejestracja lub transfer domeny jest za darmo.Często mają jakieś wyprzedaże domen lub zniżki. Teraz działa kod kuponu: HACK55 i można uzyskać 55% zniżki na plany hostingowe.Darmowy Hosting WWW2000 MB przestrzeni dyskowej100 GB transferuNieograniczona liczba domenPanel kontrolny hostingu oparty na cPaneluBrak reklam i banerówProsty w obsłudze kreator stron WWWAuto instalator (Joomla, Wordpress itd.)Usługi pocztowe (IMAP/POP3/Webmail)Obsługa PHP i baz danych MySQLNatychmiastowa aktywacja konta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts