dibiggos24 1 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam, zamierzam kupić laptopa bez systemu. Na moim obecnym komputerze posiadam zaktualizowaną Vistę do 7. Posiadam płytę od 7 ,którą mi przysłali. Na naklejce mam napisane coś takiego( WinVista HmPrem-Win 7 HmPrem UPGMedia OEM Software. Czy jak odinstaluje win z obecnego komputer i go zainstaluje na laptopie to czy będę mógł go zaktualizować do 10? Ten system jest niestety 32bit, będę mógł go zaktualizować do 64bit? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nie.Ten system jest przypisany do komputera,na którym jest teraz... Cytuj Link to post Share on other sites
dibiggos24 1 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 http://allegro.pl/windows-7-professional-pl-sp1-oem-najlepsza-oferta-i5981159103.htmlcoś z nim nie tak ,ze taka niska cena? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Powiem Ci jedno,temat rzeka. Jak poszukasz tu w dziale systemy,to zapoznasz się z różnymi zdaniami na ten temat. Jakoś mało tu widzę użytkowników,którzy się chwalą systemem za 50 zł. Nie wiem,może słabo przeglądam... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts