KomaNdoRamBoo 287 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Siema kruci.Mój znajomy pobrał sobie jakieś wirusa (może nawet grzyba) i postanowił sformatować peceta. Wszystko banglało, więc postanowił zostawić to na noc. Powiedział swojemu bratu żeby ten nie wyłączał pieca, ale tamten kleszcz jednak go wyłączył. Teraz kiedy znajomy próbuje włączyć pc wyświetla się komunikat ''komputer został nieoczekiwanie uruchomiony ponownie lub napotkał nieoczekiwany blad. nie można kontynuować instalacji systemu windows. kliknij przycisk ok w celu ponownego uruchomienia komputer.'' Kliknąwszy OK komputer zacina się. Co może być powodem tego problemu? Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 A po co zostawiać go na noc? Przerwało instalację systemu i teraz trzeba wyczyścić partycję od nowa, inaczej może nie pójść. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KomaNdoRamBoo 287 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Problem w tym, że mój znajomy nie może wejść nawet do BIOSu Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Reset BIOSu - przestawienie zworki lub wyjęcie baterii na kwadrans. Pierwszy sposób działa błyskawicznie. Podaj podstawową specyfikacje hardware'u. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KomaNdoRamBoo 287 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Dysk to WD Blue 1 TB, zasiłka to chieftec 650 w jakiś czarny, mobo Asus m4a89gtd pro a procek phenom podkręcony na 3,6 ghz. Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak zdecydujesz się na wdrożenie moich porad w tym wątku to daj znać jak efekty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KomaNdoRamBoo 287 Napisano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Wyjęcie baterii pomogło, mogłem odpalić BIOSa, potem pobawiłem się bootowaniem, od nowa zainstalowałem system i jest dobrze.Masz okejki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts