kopec23_kontoawaryjne 0 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Dzień dobry! Na początek chciałbym zaznaczyć, że znam punkt regulaminu odnośnie multikont, ale nie mam innego pomysłu na skontaktowanie się z kimś - wszystkie wiadomości przez formularz na stronie są bez odpowiedzi (2 wiadomości w przeciągu 3 tygodni), pisałem również PW do Speeda, ale nie mam pojęcia kiedy zaloguje się na forum i odczyta wiadomość, więc zakładam temat tutaj. A więc przechodząc do rzeczy, od początku roku nie mam możliwości zalogowania się, czy też przywrócenia hasła na moim koncie - jest to konto "kopec23". Każda próba zrobienia czegokolwiek (logowanie, przywrócenie hasła) powoduje wyrzucenie komunikatu "błędne dane", dodatkowo wydaje mi się, że z portalu zniknął mój profil (który powinien być tutaj (KLIK), z kolei profil na forum wygląda normalnie (KLIK). Bardzo mi zależy na odzyskaniu dostępu do konta, ponieważ wcześniej byłem dość aktywnym użytkownikiem forum (obecnie aktywnością nie powalam, ale jednak), a czasem lubię napisać jakiś komentarz pod aktualnościami. Sam profil zakładałem w 2008 roku, więc jest to trochę "mojej forumowej historii". Z góry dziękuję za ewentualną pomoc, lub chociaż komentarz w tej sprawie (chociażby do kogo mam się z tym zgłosić). Pozdrawiam Kopec23 Edytowane 31 Stycznia 2016 przez kopec23_kontoawaryjne Cytuj Link to post Share on other sites
zazazuna 11 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Mam to samo - i tak samo brak odzewu. Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Piszcie do Administratorów portalu. Cytuj Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 http://forum.benchmark.pl/topic/2006-b%C5%82%C4%99dy-i-problemy-z-benchmarkpl/page-21 Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Pozwolę się dodać coś w tym temacie. Coś się musiało stać, bo chociaż logowanie na komputerze (różne przeglądarki) dalej nie działa, to dziwnym trafem udało mi się zalogować za pomocą Tapatalka. Może jest to jakoś połączone z Tapatalkiem Cytuj Link to post Share on other sites
djs742 0 Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witam! Kurczę mam to samo - też nie mogę się zalogować na moim koncie djs74. Napisałem do Administracji - czekam na info. Edytowane 17 Lutego 2016 przez djs742 Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Coś się wyjaśniło w temacie? Wysłane z mojego ASUS_Z00ADA przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23_kontoawaryjne 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Niestety nic, wczoraj udało mi się wymusić przez Tapatalka zmianę hasła na koncie kopec23, ale nawet z hasłem z maila otrzymuję informację błędne dane. Komunikat obecnie wyskakuje i na komputerze i w Tapatalku :-/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Z tego co widzę, to Twoje konto na forum jest aktywne (nikt go nie zbanował). Zapewne coś jest nie tak po stronie portalu, niestety konta forum - portal są powiązane. Napisz do mnie na PW, spróbuję Ci zmienić hasło w panelu admina. Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23_kontoawaryjne 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Zmiana hasła raczej nie pomoże, jak mówiłem udało mi się je zresetować, jednak dopiero za pomocą Tapatalka. W przeglądarce po wpisaniu loginu nie otrzymuję maili (a jest informacja o jego wysłaniu), a po wprowadzeniu maila system wyrzuca wiadomość: "wprowadzono niepoprawne dane". Swoją drogą z panelu kontaktowego wysyłałem już kilka zapytań i w sumie nie wiem czy zostały bez odpowiedzi, czy po prostu do mnie nie dotarły... (kwestię trafienia do spamu wykluczam, bo sprawdzam też ten folder). Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 W razie "w" jest jeszcze możliwość połączenia kont. Można połączyć Twoje obecne z tym starym. Wszystkie posty, PW ze starego trafią na nowe konto (to z którego aktualnie piszesz). W takim przypadku danych do logowania używasz z nowego konta. Ale to tylko ostateczność. Próbowałeś logowania na portalu i na forum osobno? Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23_kontoawaryjne 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Tak sprawdziłem już chyba wszystkie kombinacje dotyczące logowania. Obawiam się że to właśnie Tapatalk może powodować jakieś problemy, bo z "awaryjnego" konta obecnie też nie mogę korzystać inaczej niż przez TT. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
mr-auto 185 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Może głupie pytanie: czyściłeś ciasteczka przeglądarki? Próbowałeś logować się z innego PC'ta? Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23_kontoawaryjne 0 Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 W sumie z ciasteczkami nic nie robiłem, ale sprawdzałem różne przeglądarki. Zamiennie korzystam z laptopa i stacjonarki i na obu komputerach jest to samo :-/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Podejrzewam że coś jest na rzeczy z tapatalkiem. Mam dokładnie te same problemy... Jeżeli można łączyć konta to mi tylko to pozostaje. Wysłane z mojego ASUS_Z00ADA przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts