katystopej 838 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Uchwyt do TV W końcu udało się poskładać już jakiś czas temu kupione meble i podłączyć głośniki. Ten bass reflex 5cm od ściany przydusza dynamikę kolumn. Odsuń je przynajmniej 30cm do przodu. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Ten bass reflex 5cm od ściany przydusza dynamikę kolumn. Bass reflex jest od frontu... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty rafal12322 5840 Napisano 12 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Nowa buda 21 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty szary_turbo 3473 Napisano 12 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Sprzęt kupiony jakiś czas temu: 21 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 12 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 That rug really tied the room together. 13 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Kombi zombi. No i prawie dwa miesiące zwodzenia minęły. Auto miało być tylko przywiezione z innego salonu a nagle okazało się że muszę czekać na nie kolejne dwa miechy. Czy coś się zepsuło, czy zgubili je na tym 100 km dowozie, nie wiadomo. W każdym razie 2 tygodnie temu straciłem cierpliwość, nie dotrzymali terminu dostawy z umowy przedwstępnej więc zrezygnowałem z zakupu. Trzeba więc było sięgnąć głębiej do kieszeni żeby kupić coś całkiem nowego i z lepszym silnikiem. A dziś już był odbiór. 31 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) kolejne dwa miechy 1ego września 2018 Gonia zamówiła Polo, sprzedawca obiecywał, że będzie max listopad. Ani razu nie zadzwonił (ja zadzwoniłem 3 razy, listopad; powiedział grudzień, w grudniu powiedział do końca roku) i w styczniu aby zrezygnować (nie odebrał, napisałem e-mail). Oddzwonił zdziwiony, dlaczego rezygnuję, nie dzwonił bo nie miał wieści i w ogóle dziwny jestem... CX fajne auto, gratuluję. Edytowane 12 Marca 2019 przez dodo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Jestem w stanie zrozumieć opóźnienia w dostawie aut z fabryki. Ale volvo było poleasingowym autem z małym przebiegiem które stało w innym salonie w Walonii. A po kolejnych obsunieciach nagle sprzedawca zadzwonił do mnie że dostawa będzie możliwa za dwa miesiące ze względu na problemy z dokumentami w centrali (!?). Albo zrzucili to auto przypadkiem z kipy i szukali odpowiedniej ilości szpachli albo coś się w nim posypało. Więc skończyło się na fabrycznie nowej cx-5 która dopiero zjechała do salonu. Zobaczymy jak spisze się na dłuższą metę ale póki co jesteśmy w fazie miesiąca miodowego Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Jasne, ja wszystko zrozumiem jeśli zostanie mi to sensownie wytłumaczone ale jak decyduje się w 15min, nie kręcę nosem na cenę, nie proszę o milion dodatków - jestem ogólnie bezproblemowy to oczekuję kilku telefonów od doradcy na przestrzeni 5 miesięcy. U Ciebie coś było nie tak, w tydzień można pomalować pół auta a tu dwa miesiące... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 12 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Tutaj trafiłem akurat na bardzo fajny salon i dobrego sprzedawcę. Auto było praktycznie z miejsca gotowe. W niecały tydzień pozakładano mi wszystkie domówione opcje (hak, relingi, chlapacze), załatwiono przeniesienie rejestracji z alfy na mazdę i przygotowano auto do odbioru. W międzyczasie wszystkie dokumenty dostawałem mailowo więc nawet nie musiałem do nich jeździć. Dziś podpisy, odebranie alfy, odsłonięcie madzi i dokładne przedstawienie tricków z obsługi- i do domu. Mazda to nie marka premium więc tym bardziej miło widzieć takie podejście do klienta. Jak to się skończyło z autem Gosi? Kupiliście coś innego? Aby nie robić OT to jeszcze wrzucę zdjęcie udowadniające że kupiłem też tył mazdy 26 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 13 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Jak to się skończyło z autem Gosi? Kupiliście coś innego? Mhm, Cooper-a 22 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty drVanSteiner 12591 Napisano 13 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Dotarł mały G, dla porównania z normalnym G 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty dodo 20732 Napisano 13 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Mhm Mmmm. To się nazywa upgrade z polo Cacuszko. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Na początku jak widziała reklamę Polo (tą z psem) było Jej trochę smutno ale już jest okej. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 13 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Union Jack i tak rządzi . A żeby nie było OT- Zabukowałem ceramikę na 30 marca. Gyeon syncro Q2 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Tutaj trafiłem akurat na bardzo fajny salon i dobrego sprzedawcę. Auto było praktycznie z miejsca gotowe. W niecały tydzień pozakładano mi wszystkie domówione opcje (hak, relingi, chlapacze), załatwiono przeniesienie rejestracji z alfy na mazdę i przygotowano auto do odbioru. W międzyczasie wszystkie dokumenty dostawałem mailowo więc nawet nie musiałem do nich jeździć. Dziś podpisy, odebranie alfy, odsłonięcie madzi i dokładne przedstawienie tricków z obsługi- i do domu. Mazda to nie marka premium więc tym bardziej miło widzieć takie podejście do klienta. Jak to się skończyło z autem Gosi? Kupiliście coś innego? Aby nie robić OT to jeszcze wrzucę zdjęcie udowadniające że kupiłem też tył mazdy Miło widzieć ze nie tylko ja tutaj jeżdżę Mazdą (CX5 II SkyPassion). I jeżeli mnie oczy nie mylą na TN w pracy to mój ulubiony lakier w dodatku - machine grey (ja niestety wziąłem kolejne białe auto... bo termin odbioru też był 2mc krótszy). Co do Premium to Mazda od modelu CX5 II i nowej "3" aspiruje do Premium. Jakościowo i wyposażeniem jest premium, pomijając brak stali galwanizowanej (ocynk średniej jakości jest, brak galwanizacji). CX3 fajna furka, jeździłem nią jako autem zastępczym na czas 1 przeglądu. Rada: wymień olej po 4-5kkm z filtrem. I radzę sprawdzić czujniki ciśnienia w oponach, dużo osób miało źle zamontowane (w CX3 i CX5) i miało poprawiane (w tym mi się trafiło). Imho warto założyć ceramikę na Madzie! Edytowane 14 Marca 2019 przez Revenant Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Imho warto założyć ceramikę na Madzie! Jak na każdym innym aucie. Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak na każdym innym aucie. Czy ja wiem, na tych tańszych nie warto zazwyczaj. Jeszcze zależy od lakieru. Mazda ma super cieniutki + blacha nie jest galwanizowana (zabezpieczona cynkiem tak, ale galwanizowana cynkiem nie). Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty kingisdead 403 Napisano 14 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Bilet wstępu do elitarnego grona 16GB , plastikowa książka i audio endgame (jak dla mnie) do zgrania z Fidelio X2 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Ram do lapka roboczego 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty limera1n 317 Napisano 14 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 drukara 22 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty CrisPell 4845 Napisano 14 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty QubaKpl 1842 Napisano 14 Marca 2019 Popularne posty Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Rozpórke staffa http://i.imgur.com/6dfHOaT.jpg 18 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3088 Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Idzie wiosna 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts