Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Mam już dość sieci PLAY i ich przynajmniej 5 telefonów dziennie czy nie chce przejść na abonament. Ich natarczywość była już okropna na tyle, że gdy nie wyrażałem zgody na nagrywanie to dzwonił inny konsultant, nawet nie mogli pojąć, że częściej mieszkam poza granicą PL. Bye Bye PLAY

http://s6.postimg.org/oxaizcja9/2015_06_12_451.jpg

• Popieram 6

To chyba coś poszło nie tak przy realizacji zamówienia bo błotniki na pewno nie są od tego modelu a już w szczególności do tego rozmiaru koła.

Z przedniego koła cała twarz będzie w błocie, z tylnego plecy.

No chyba, że mają poprawiać walory estetyczne ale tutaj patrz co napisali wcześniej.

Inni użytkownicy V2 mają identyczne błotniki co ja, nadal dziwne, prawda ?

Poza tym uważam, że porządny sklep rowerowy nie pozwoliłby sobie na sprzedawanie beznadziejnych i niedopasowanych błotników. 

Żeby nie robić OT - balsam, zapach cudowny :)

http://oi59.tinypic.com/sqqk2o.jpg
  • Popieram 8

Ostatnie paczki w tym miesiącu (mam nadzieję), na książki bez problemu mogę wydawać pieniądze, a na wszystko inne szkoda mi czasami 8zł, nie mówiąc o częściach do komputera. Niestety Narrenturm czasami pachnie mi papierosami/tytoniem (chyba że mam coś z węchem).

http://i.imgur.com/B7WF4Ze.jpg

• Popieram 7

LG LED 55UB850V   3D / 4K / 55 Cali.   Z wystawy za 599 funtów (normalnie kosztuje 1000+) dodali mi 2 złote kable hdmi, jakieś trytki i inne rzepy na ogarnięcie kabli, 4 pary okularów, 2 filmy blu-ray @EDIt  Zapomniałem.  Szklany stolik pod tv również za free

i jak TV się sprawuje ?

Sam właśnie pseudo 4K chce kupić 55cali.  

Ogólnie pilot jak magiczny badyl Harrego Pottera - nie musisz celować w telewizor, ba możesz robić to nawet celując pilotem w ścianę, gdyż to ma w sobie bodajże żyroskop (mowa o tym pilocie do funkcji smart) więc to jest mega plus.

Obraz spoko, był mały teścik 3d w postaci filmów 4K w 3D oglądanych na YT przez telewizor i całkiem spoko, ale wiadomo na BR będzie lepiej, chociaż obraz 4k na YT pozytywnie zaskoczył.

Głośniki mocne, dopiero powyżej 80% mocy zaczynają "buczeć" a więc luzik. Komfortowy poziom głośności to 10/100 - chyba, że ktoś lubi się przekrzykiwać i z salonu robić saloon.

Więcej może się wypowiem przy bliższym kontakcie. Ogólnie pierwsze wrażenia pozytywne :)