Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

W księgarniach i antykwariatach (nie mówię oczywiście o salonach w rodzaju Empiku) zazwyczaj nie ma ochrony, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby udał się na małe "zakupy" ;) Może trzeba założyć nowy temat : "Co ostatnio ukradliście ?"...

"Jak wgrać crack'a do mojej książki"

+10, lepszego tekstu tu dzisiaj nie zauważyłem :]

Ja tu żadnych sprzeczek nie widzę. Jeśli ktoś wypisuje takie bzdury, to jakakolwiek poprawność polityczna traci rację bytu. Można być mniej lub bardziej wyrozumiałym dla przeróżnych mietków, ale cytując znanego toruńskiego redemptorystę "nie nazywajmy szamba perfumerią". Osoba, która twierdzi, że granie w pirackie gry to jej obowiązek to dla mnie mniej niż Ziobro. 

Jak Ci ta Polska ukradła te Twoje 10k, co?

Bo uczepiłeś się tego jak rzep.

Ja kupiłem ostatnio dług.

Podatek od wzbogacenia , nie dość że człowiek klepie taką biede że je suhary z keczupem

i musi sprzedać dom to ci jeszcze powiedzą że chcesz się obłowić.

I za ciężko wypracowaną sprzedaż mieszkania która jest twoją własnością

musisz im oddać podatek.

Mnie to kosztowało 10 tyś

Edytowane przez daniel93

Bo teraz jest lepiej , ale nie oblewam sie pieniędzmi , jeszcze kilka miesięcy temu mogłem wylądować na ulicy

ale że jednocześnie udało mnie się sprzedać mieszkanie za niecałe 200 tyś i dostałem mieszkanie w tbs

to jakoś idę na prostą za tbs wydałem ponad 100 tyś + remont + spłata komornika itp itp

pomalowałem nowy dom  kilka drobnostek kupiłem , i zostałem bez grosza na rtv agd.

Edytowane przez daniel93

nie rozumie fenomenu i(sr*j)pada.

tosz to zwykłe amerykanskie g.... które niczym w sumie sie nie wyróznia na tle konkurencji a placi sie za to więcej niz takowo jest warte.

no ale zapomnaiłem o najważniejszej maksymie na dzielni - lans musi być.

Edytowane przez Adonim85

Jeśli miałbyś wszystkie urządzenia od apple, zrozumiałbyś fenomen, dlaczego ludzie, tak naprawdę to kupują, nie mówię tu o lansie, ale o tym, co te wszystkie urządzenia potrafią razem i jaka jest tego wygoda :)

nie rozumie fenomenu i(sr*j)pada.   tosz to zwykłe amerykanskie g.... które niczym w sumie sie nie wyróznia na tle konkurencji a placi sie za to więcej niz takowo jest warte.   no ale zapomnaiłem o najważniejszej maksymie na dzielni - lans musi być.

testowałem kilkanaście tabletów i komórek. Różnych firm, w tym ostatnio np Blackberry Z10 i HTC One. Teraz czekamy na S4.

a i tak za każdym razem wracamy do Apple. Różnica w cenie nie jest duża. Pod warunkiem, że porównujesz urządzenia na tym samym poziomie. Nie sztuka położyć gó*****y tablet z biedry za 400 zł i jechać po ipadzie mini że kosztuje 1400 zł.