Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

4 x http://nokautimg2.pl/p-5b-5e-5b5e70902a297c252156cb3079c9585d500x500/corsair-wentylator-air-series-sp120-high-performance-edition-120mm-35dba-twin-co-9050008-ww.jpg

i cake BD-R'ów do tego.

up High Performance?

Głośne bestie na full obrotach :D

20$

http://gawker.com/assets/resources/2007/05/gold_metro_card.jpg

@down

ja też, ale w tej cenie są ciekawsze wentylatory oferujące lepszą wydajność i niższy poziom hałasu - skusiłem się na te kolorowe obręcze.

Edytowane przez okar19

Nie wiem, co oznacza "lubilepiej",  ale po co miałbym brać wersję quiet, skoro posiadając kontroler obrotów mogę mieć i ciszę przy normalnym użytkowaniu i wydajność, kiedy za oknem będzie się topić asfalt ?

Okar - zachorowałem na nie od momentu, jak zobaczyłem je w Twojej budzie, to była miłość od pierwszego spojrzenia :P

Kolegi z pracy brat pracuje dla EA, opowiadał o chaosie panującym w firmie po premierze gry. 

Ponoć użyli serwerów z jednej ze starych produkcji, założyli ze będzie ok ale nikt tego nie sprawdził  

To taka moda teraz żeby wydawać gry które nie działają. Rozprasowali ich na metacritic. Już nawet nie wspomnę o bzdurności DRMów w tej grze (trzeba być zawsze online i na serwerze EA nawet w singlu- plik save nie jest zapisywany lokalnie...). To nic osobistego względem brata kolegi z pracy ale powinni tych idiotów z EA wszystkich pozabijać za propagowanie piractwa takimi rozwiązaniami.

Otóż, to. skusiłem się na promocję Dirta 3 w empiku, i to samo, płyta do napędu, logowanie do windows live czy jak to się tam nazywa. Eh, trzeba było kupić na steamie. Utrudnianie życia po prostu, a kto ma kupić i tak kupi. Oczywiście kod z pudełka na steamie nie działa, o czym brak info na pudełku. Łudziłem się, że będzie jak z Mafią II, kupiłem wersję pudełkową ale kod na steamie działał.

Edytowane przez baq44

To wszystko robione w celu jak największego opóźnienia wydania działającej wersji pirackiej, aby w tym czasie wysprzedało się jak najwięcej oryginałów. Tyle, że historia zatoczyła koło i ugryzła twórców w tyłek - teraz każdy czeka z oryginałem po kilka tygodni aż wyjdą patche i miną większe problemy.

I gdzie tu sens, gdzie logika, skoro tak jak mówisz - kto ma kupić i tak kupi.

To nic osobistego względem brata kolegi z pracy ale powinni tych idiotów z EA wszystkich pozabijać za propagowanie piractwa takimi rozwiązaniami.

On pracuje nad Fifa ale wszyscy zostali zwerbowani do pracy nad problemem w SimCity.

Zgadzam się z Wami drodzy Forumowicze, przesadzają z zabezpieczeniami, de fakto dodają sobie pracy ponieważ jak wspomniałeś drogi Sid (oddawaj moja klawiaturę !!!) zabezpieczenia zostaną złamane.

Można kląć na producenta gier, dystrybutora, walczyć z głupimi zabezpieczeniami (duża fala merytorycznej krytyki potrafi góry przenosić), żądać rekompesaty itd. Czasami ktoś daje du*y i trzeba na niego nakrzyczeć, żeby wyciągnął odpowiednie wnioski. Zdarza się.

Jednakże dla mnie absolutnie nic nie usprawiedliwia piracenia gier. Nawet takie zdarzenie. Osoby korzystające z tego procederu powinny być ścigane, a co najważniejsze nie powinny w ogóle udzielać innym ludziom jakichkolwiek porad w kwestiach moralnych.

W skrócie - jak przestępca może mi mówić co jest dobre a co złe ?

Jednakże dla mnie absolutnie nic nie usprawiedliwia piracenia gier. Nawet takie zdarzenie. Osoby korzystające z tego procederu powinny być ścigane, a co najważniejsze nie powinny w ogóle udzielać innym ludziom jakichkolwiek porad w kwestiach moralnych.

Dobrze dobrze. Wszystko racja. Sam kupuję ogromną większość gier (a już na pewno wszystkie które mi się podobają). Ale tu chodzi tylko o to że pirat może sobie pograć w sim city kiedy wysiądzie mu w domu net, albo na lapku w plenerze. Ja nie mogę. Tylko o to chodzi i to mnie irytuje.