Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Mialem teraz 2 ski (moja i młodej ) i trzymaly identyczne - codzienne wieczorne ladowanie

wczesniej mialem jeszcze dwie w tym model P z NFC i to samo 

ogolnie s2 super sluchawka ale z miejsca trzeba dokupic 2000mAh

Note z palcem w D 2 dni trzyma

Edytowane przez tommyt1983

Na szybko buty, bo stare się już sypały:

http://image.ceneo.pl/data/products/16486829/i-reebok-buty-advanced-trainer-2-i.jpg

No i licencja się kończy, to trzeba przedłużyć:

http://www.kaspersky.pl/images/boxes/KIS2013_2-1_250x330px.jpg

Edytowane przez rap_r

Ostatnią rzeczą jaką kupiłęm , był to telefon HTC DEZIRE X . Osobiście polecam. Do tego kupiłem na aukcji  dwie karty  pamieci 16 gb , udało mi sie je kupic po 22 zl za sztuke. Tutaj zacząl sie problem , gdyż kupiłem karty, ktore jak sie okazało były wadliwe. Karty pochodzily z wielkiem Brytani. Ogolnie uzytkownik mial same pozytywne komentarz aczkolwiek dostalem 2 buble . Karty pojemnosci 16 gb ( jedna dawala z siebie do 4 Gb , druga natomiast do 2 GB) .. kolesia zjechalem równo . Oczywiscie nie bylo mozliwosci wymiany produktów , pozostał tylko zwrot pieniedzy.. A 20 zl za krate 16 gb to rewelacyjna cena. No ale sie nie udalo xd

Teraz zamierzam do kupic od tego sprzetu jakies  słuchawy beats audio . Narazie mam te beats od producenta HTC. Jesli jest jakas osoba ktora mogla by mi przyblizyc nieco temat tych słuchawek , czy rzeczywiscie oplaca sie je nabyc, jak jest z jakoscia dzwieky czy naprawde jest az tak wysmienita jak opowiadaja? Jesli jest taka osoba, no to niech odpisze pod tym postem badz skontaktuje sie na priv.

Edytowane przez MateQa

Miałeś, że porównujesz? Ja nie słuchałem, ale wiem, że w iSpocie można posłuchać - przynajmniej w SCC w Katowicach ;) Tyle, że tam one już będą trochę "zużyte".

Miałem na głowie. Pełno tego badziewia w media markt. Więcej kasy wpompowane w marketing niż w laboratorium. Napisałem 2 firmy na które warto zwrócić uwagę, ale jak chcesz to je kup - lans na mieście gwarantowany, laski będą piszczeć.

Pomijam hasło, że będą zużyte. Sennheiser hd-25 możesz wymieniać dowolne części, wszystko modularne. Wybór pozostawiam tobie, jakość vs. lans. To tak jak z ajfonem.

http://www.gigabyte.pl/products/upload/products/3462/34f5_6.jpg

Dwie 7950 z USA wraz z przesyłką za ok 690zł/sztuka(jedna była z uszkodzonym chłodzeniem, były używane w zestawie chłodzenia wodnego), Pozostało wymienić Płytę,Procesor,Ram i mam ładny zestaw.

juz z przesylka 690 zł sztuka ?!? Ebay ?

Nie z pewnego forum przez Amazon, chyba sprzedam jedną i kupię z USA 2500k (4,7Ghz) + MSI G55,i jak dojdzie to złożę chłodzenie wodne i fajny zestaw będzie.

Gość JonathanArcherPL

11197-03-40G

dokładnie ten model :P, nie mogłem się powstrzymać by to tu wstawić :D

http://jashand.pl/Artur/Sapphire/Sap03-40g.jpg

Edytowane przez JonathanArcherPL

Lg p970 swift black i pierwszego dnia ucegliłem  %-)  a mnie podkusiło żeby wgrać cm10.1...

Jakim cudem? :o Mi kiedyś niewiele brakowało przy Sensation, ale jakoś uratowałem sytuację  :menda:

Edytowane przez baker