Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

15 minut temu, kowal285 napisał:

Ostatnio kupiłem najnowszego iPhone 14 Pro. Jak na razie sprawdza się bardzo dobrze, chociaż dla mnie chyba trochę za duży. Ale takto duża polecajka :)

Będziecie cały czas te konta zakładać i pisać o smyczach dla psa i iphonach?

• Że co, proszę? 1
  • Popieram 1

Luz, też się na to nabrałem. Wszystko wygląda jak Ori, a potem patrzysz. Czcionka nie taka, osłonka ogniwa też taka bardziej błyszcząca i śliska. 

Działać działają, ale no nie jest to ori, nie wiem jakie mają pojemności. Tylko, że ja z Alliexpress brałem, to już wtedy miałem na uwadze, że to może być nie do końca to co chcę

• Popieram 1
10 minut temu, Andrew napisał:

Luz, też się na to nabrałem. Wszystko wygląda jak Ori, a potem patrzysz. Czcionka nie taka, osłonka ogniwa też taka bardziej błyszcząca i śliska. 

Działać działają, ale no nie jest to ori, nie wiem jakie mają pojemności. Tylko, że ja z Alliexpress brałem, to już wtedy miałem na uwadze, że to może być nie do końca to co chcę

ikea ladda wychodzi z tej samej fabryki co eneloop, jedynie piszą, że większa rezystancja wewnątrzna po czasie. Jak ktoś pro nie potrzebuje, to obecnie najlepszy zakup cena/jakość/oryginał. Tylko te eneloopy muszą być japońskie (chińskie też były).

6 godzin temu, Andrew napisał:

Wszystko wygląda jak Ori

dlatego ja np. pokupowałem LADDA 1.2V, 2450mAh z ikieji i chociaż pewność że produkt ORI, jakikolwiek by on nie był.

Zastosowanie - dom, nie żadne profesjonalne, więc luz.

Jedyne jak mogę sprawdzić to podpiąć je do zewn. lampy błyskowej do jakiejś starszej lustrzanki.

W zdjęciach seryjnych (~4 sekundy 10 zdjęć) na laddzie 2450 9 jasnych i 10 już niedoświetlony.

Podobnie błyska na kupionych duracellach 2500 (allegro foto-hurt.pl):

10 na 10 jasne w ~3,5 sekundy

Robiłem teraz przy świetle lampki a lampa ustawiona na automat celująć w miejsce średnio oświetlone "na krótki czas naświetlania".

Ja ogólnie to się nie znam na apratach :D nie mam porównania, ale jak na totalnie amatorskie potrzeby to jest myślę mega spoko wynik.

Edytowane przez wid3l3c