Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Pre-Order na PC:

Mam nadzieję, że poprawią sterowanie myszką (mówcie co chcecie, jest to najlepsze rozwiązanie zaraz za kierownicą). Do teraz mnie dziwi, że tak mało produkcji ma taką opcję.  :/

z 300 :P

max bym dała 250 za stan idealny:D

Ja mam jeszcze Kenwood'a CP-S710 ale bez tej stacji pod baterię i nie nadaję się na przenośne grajątko :D

Lubię sprzęt tamtych lat, ma coś w sobie :)

Taką zabawką za którą bym sporo dała to WM W800 :3

ale to już taki rarytas że tysiaczek minimum poleci

a walkmany to jedne z pierwszych rzeczy jakie zbierałam głównie dzięki wujkowi który za smroda w latach 96-97 namiętni mi przywoził kasety jakiś niszowych zespołów z całej europy pracując jako zawodowy kierowca

teraz już większość walkmanów powymieniałam/rozdałam

jedynie WM2 został jako taki mój rarytasik ulubiony 

Widzę po różnych postach, że masz szerokie i ciekawe zainteresowania, to rzadkość dzisiaj, fajnie poczytać osobę która interesuje się czymś więcej niż fony i yt. ;)

Szczerze mówiąc za dużo myślę i główkuję mam tendencję do wpadania w zadumę a tona moich zainteresowań wynika z tego że czasem chce czymś zająć myśli

taką moją nierozłączną pasją jest muzyka i wiele tematów z nią związanymi

drugą historia i geopolityka

a reszta to takie zgłębianie wiedzy nieprzydatnej do niczego w życiu a mam dar przyswajania wiedzy całkowicie zbędnej przeciętnemu śmiertelnikowi 

za to adresu ulicy i numeru telefonu nie zapamiętam przez pół roku :D

Edytowane przez Magdalenka

max bym dała 250 za stan idealny:D

Sprowadzam go z Wielkiej Brytanii :P Przesyłka dobija mi ładnie do 300 ;)

WM W800 :3

Haha no to to jest już cudeńko :D

a walkmany to jedne z pierwszych rzeczy jakie zbierałam głównie dzięki wujkowi który za smroda w latach 96-97 namiętni mi przywoził kasety jakiś niszowych zespołów z całej europy pracując jako zawodowy kierowca

Ja teraz właściwie odkrywam muzykę na nowo, słucham na gramofonie ADAM GS-424/420 z wkładką Ortofon'a którą polecił mi tu użytkownik forum :D Nie powiem który, sam się przyzna :P

Obiecałem że nagram parę utworów ale mam pewien problem z gramciem i na razie leci do naprawy :'(

Ogółem zaczęło się to w zeszłym roku, Andrew przeżył breakheart'a :P I zaczął topić swe smutki w muzyce i tak zacząłem się interesować coraz to starszym sprzętem.

Tu niby maniak nowych technologii, programista czy tam różne inne rzeczy a na boku sprzęt vintage :P haha

A co to za model obudowy ?

Enthoo Pro M Tempered Glass.

Wygląda jak szkło.

Zgadza się, jak wyżej. :)

To pleksi czy szkło? Jaki koszt mniej więcej?

Płaciłem 401, teraz 409 na morele.  

Trochę już poszło:

https://www.morele.net/obudowa-phanteks-enthoo-pro-m-tempered-glass-edition-ph-es515ptg-bk-1109615/

Edytowane przez gtr76

Sprowadzam go z Wielkiej Brytanii :P Przesyłka dobija mi ładnie do 300 ;)

to chyba musisz być niecierpliwym człowiekiem bo w Polsce można dostać ten model :D

Ja teraz właściwie odkrywam muzykę na nowo, słucham na gramofonie ADAM GS-424/420 z wkładką Ortofon'a którą polecił mi tu użytkownik forum :D Nie powiem który, sam się przyzna :P

Obiecałem że nagram parę utworów ale mam pewien problem z gramciem i na razie leci do naprawy :'(

Ogółem zaczęło się to w zeszłym roku, Andrew przeżył breakheart'a :P I zaczął topić swe smutki w muzyce i tak zacząłem się interesować coraz to starszym sprzętem.

Tu niby maniak nowych technologii, programista czy tam różne inne rzeczy a na boku sprzęt vintage :P haha

Unitra to nie może raczej być jakaś skomplikowana konstrukcja jak wiesz mam skłonności do rozkręcania wszystkiego

więc jak masz blisko do warszawy to chętnie rozkręcę :D