Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Nie, Jimi był leworęczny, a to były czasy, że nie było gitar dla leworęcznych (na Twoim zdjęciu napis "Fender" nadal jest do góry nogami). Ale teraz widzę, że u dziewuchy struny są odwrotnie, więc zwracam honor :D.

Edytowane przez radosuaf

Dotarł odtwarzacz

Ładnie wygląda, pod tym względem sprzęt Pioneera zawsze mi się podobał. Wypadałoby dobrać do kompletu sensowniejszy amplituner, powiedzmy klasy VSX-924 i będzie malina :).

A co do grzania sprzętu to Lukson pewnie by napisał, że tutaj nie ma się co grzać przy takiej mocy i słabym zasilaczu.

• Popieram 9

Chwila zabawy z nowym odtwarzaczem --> zobaczyłem jak działa upscaling --> wyłączyła mi się niechęć do DVD. Różnica w jakości obrazu pomiędzy płytą odpaloną z kompa, a tym samym materiałem, poprawionym przez Pionka, jest kolosalna.

Ponieważ wydania na BD raczej szybko się nie doczekam, komplet na DVD:

14568244_10210243105014695_1187507082664

14570557_10210243103814665_8761769170624

• Popieram 6

Też bym dał wiele za chociaż 80 MB i mały ping a tak muszę zadowalać się LTE od plusa, jednak po zamieszaniu u zonki zasięg się bardzo popsuł, zakupiłem antenę LTE Mimo

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161006/b7d5d861ae1cdc79739d8fabd75b4c7b.jpg

Jak to nie pomoże to, będę testował LTE od Orange bo akurat mają tutaj maszt gdzie mieszkam i pasmo 2100 i 2600, zobaczymy

• Popieram 4