zielone_ciastko 4615 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Jak ma również taką twarz zarośniętą jak moja to współczuję http://forum.benchmark.pl/topic/79857-pokaż-swoją-twarz/?p=1655250 A buty są unisex. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez zielone_ciastko Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 O cholera, przepraszam. Nie sądziłem, że faceci chodzą w takich butach. Dla mnie zdecydowanie nie są unisex, ale to kwestia gustu... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 +10 cm do wzrostu Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Facet i buty w kwiatki/wzorki hahaha Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Ragnar Lothbrok Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Tak bardzo chciałbym, żeby mi stopy odpoczęły, ale moja żona nie pozwala mi chodzić w butach sportowych...może to i dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 O cholera, przepraszam. Nie sądziłem, że faceci chodzą w takich butach. Dla mnie zdecydowanie nie są unisex, ale to kwestia gustu... Zresztą ten zworek jest a'la słowiański więc mi się podoba. Nie ma co już zaśmiecać tematu bo dwie strony będa o moich butach Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) @mst nie rozumiem po co od razu mu cisnąć, bo kupił buty, które dla Ciebie są brzydkie. Jak chce to niech nosi takie buty, nikt mu nie zabroni. Nie wiem w czym widzisz problem. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Klikacz 4 Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 O gustach się nie dyskutuje, jego pieniądze to jak dla mnie może je wydać na lalki Barbie. Tak naprawde jeśli kosztowały 44 funty czyli <250 zł to dobra okazja. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 @mst nie rozumiem po co od razu mu cisnąć, bo kupił buty, które dla Ciebie są brzydkie. Jak chce to niech nosi takie buty, nikt mu nie zabroni. Nie wiem w czym widzisz problem. Chłopcze złoty, przecież ja nikogo nie cisnę. Jego buty, jego sprawa. Przeprosiłem za pomyłkę. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Duże jak na kobietę. Moja żona ma takie same, rozmiar 38. Facet i buty w kwiatki/wzorki hahaha Mało w życiu widziałeś. Regularnie widuję na uczelni gościa, który nosi różowe glany, takie rzeczy jak buty w kwiatki u faceta już dawno przestały mnie dziwić Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Klikacz Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja wole cos pomiedzy lakierkami a sportowymi. Wygodne, trwale i do tego ladne. Niestety ciezko mi na ogol tego typu buty dorwac wiec sila rzeczy chodze po 2/3 lata w jednych niemal non stop (i mimo tego sie nie rozlatuja i ciagle jako tako wygladaja). Wpierw mialem Ryłko, potem Martinelli, a teraz Wojasa. Mimo ze nie bylem do tej firmy przekonany to buty wygodne. Zobacze za rok czy dwa czy sie nie rozleca http://wojas.pl/public_html/live_shop/wojas/site/files/product/main_img_12462.png Edytowane 7 Stycznia 2015 przez verul 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Popieram przedmówcę też takie kupuję niestety zawsze mam ten sam problem , Przecieram je na wysokości poduszki pod drugim palcem. Zawsze tak samo, zawsze w tym samym miejscu... chyba chodzić nie umiem Wczoraj akurat wyrzuciłem do śmieci kolejną parę... Edytowane 7 Stycznia 2015 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wojasów miałem, lub mam 3 pary, głównie trapery na zimę, innych papci już nie kupuję, chyba, że Bergsony się fajne trafią. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja wole cos pomiedzy lakierkami a sportowymi. Wygodne, trwale i do tego ladne. Niestety ciezko mi na ogol tego typu buty dorwac wiec sila rzeczy chodze po 2/3 lata w jednych niemal non stop (i mimo tego sie nie rozlatuja i ciagle jako tako wygladaja). Wpierw mialem Ryłko, potem Martinelli, a teraz Wojasa. Mimo ze nie bylem do tej firmy przekonany to buty wygodne. Zobacze za rok czy dwa czy sie nie rozleca Nie bardzo. Ani do garnituru, ani do bardziej eleganckich jeansów. Takie homo-niewiadomo. Do niczego by mi nie przypasowały. Nadto im więcej butów w garderobie tym lepiej. Ja noszę osobne do garnituru, osobne do jeansów na co dzień, osobne na zimę i wreszcie glany poniżej kostek - bo lubię. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zaciekawiłeś mnie jakie to są bardziej eleganckie jeansy? Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czyżby rurki? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Rurki z kremem. Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zaciekawiłeś mnie jakie to są bardziej eleganckie jeansy? Te: http://i6.ztat.net/detail/WR/12/2A/02/IK/00/WR122A02I-K00@7.jpg Są bardziej eleganckie niż te: http://rurki.pl/photos/nowe-jeans-rurki-meskie-slim-fit-30-it13-2092287283.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ani do garnituru, ani do bardziej eleganckich jeansów.Jeansy to spodnie robocze, one z elegancja nie maja wiele wspolnego. Do garnituru sa lakierki, a do calej reszty te. Jedyne spodnie do ktorych nie pasuja to krotkie spodenki letnie albo dresy, do nich lepiej zakladac typowo sportowe. Przecieram je na wysokości poduszki pod drugim palcem.Jak nosilem na codzien sportowe to na ogol predzej czy pozniej robila mi sie dziura od palca na gorze. Odkad nosze skorzane nic sie z nimi nie dzieje. Raz mi sie jedynie przetarla wkladka w Ryłko i sie rozkleily, ale naprawili, wymienili na gwarancji i potem juz nic sie z nimi nie dzialo. Mam jedynie problem z tym, ze wiekszosc butow wyglada jak trampki, a ja wole cos bardziej eleganckiego co nie bedzie lakierkiem. W ogole faceci sa dyskryminowani straszliwie pod tym wzgledem. Do jakiego sklepu nie wejdziesz to buty meskie stanowia 10 - 20%, a reszta to kobiece. I wez tu cos wybierz... Wojas chyba jest nielicznym wyjatkiem pod tym wzgledem. Zimowych butow nie nosze bo to nie ma sensu. I tak przez zaspy sie nie przedzieram, jade samochodem, a wiekszosc czasu siedze w pomieszczeniu ogrzewanym. Choc jakby zima zaskoczyla, to wyjscie awaryjne oczywiscie jest w postaci letnich butow w gory: http://www.weld.pl/files/products/4055/normal/aku_cresta_1.jpg Edytowane 7 Stycznia 2015 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Jeansy to spodnie robocze, one z elegancja nie maja wiele wspolnego. Do garnituru sa lakierki, a do calej reszty te. Jedyne spodnie do ktorych nie pasuja to krotkie spodenki letnie albo dresy, do nich lepiej zakladac typowo sportowe. Tja. Może niegdyś jeansy były spodniami roboczymi. Dziś to spodnie o bardzo szerokim zastosowaniu. Chodzi się w nich do butów sportowych, zwykłych półbutów, a nawet do butów typowo garniturowych, czy mokasynów. Jeansy można śmiało łączyć z krawatem, swetrem, kamizelką czy wreszcie marynarką. Dlatego napisałem, że mnie osobiście takie buty by nie przypasowały do niczego. Do jeansów zakładam klasyczne półbuty z gore-texem, albo mokasyny. Zimą buty zimowe. Do tego sweter i koszula z kołnierzykiem, latem polo. W ogole faceci sa dyskryminowani straszliwie pod tym wzgledem. Do jakiego sklepu nie wejdziesz to buty meskie stanowia 10 - 20%, a reszta to kobiece. I wez tu cos wybierz... Wojas chyba jest nielicznym wyjatkiem pod tym wzgledem. Proponuję parytety w sklepach obuwniczych! Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Gordon Lameman Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem raz Wojasa to powiem, że buty były nie do zajechania (nie żałuje wydania bodajże 239PLN ) Chodziłem chyba 4 lata aż żona wyrzuciła bo...zaczęły wyglądać na znoszone (zamsz się wytarł) Swoje km zrobiły i szczerze to nie mogłem się z nimi rozstać bo były cholernie wygodne Edytowane 7 Stycznia 2015 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Do jeansów zakładam klasyczne półbuty z gore-texem, albo mokasyny. Zimą buty zimowe. Do tego sweter i koszula z kołnierzykiem, latem polo. A co wkładasz na noc do spania? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A co wkładasz na noc do spania? Nic. Czujesz się podekscytowany? Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 O kolega z impetem i przytupem wchodzi na forum. Spróbuję odpowiedzieć na pytanie Skeepa, czyżby koszula nocna, tudzież szlafmyca? Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Chłopie, złóż podanie o autorski program w tvn style i tam wykładaj o homo-niewiadomo. Tu już każdy wie że ubierasz się ślicznie jak królewna. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts