Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Niekoniecznie trzeba kupować, przecież jest "trejding" tak samo jak w TF2. Wystarczy kilka scrapów mądra głowa i po jakimś czasie dorobił byś się np. Unu... (lub w CS:go- nożyka)

Edytowane przez Jubno
Gość JonathanArcherPL

Żal Ci du**ę Ściska ? Sory ale nie mogłem się powstrzymać...

Tak ściska, jak jakiś frajer zaczyna kazania prawić, coś najlepsze powiadasz, to pod zły adres wbijasz ;). myślisz że mój sprzęt najlepszy jest ? haha. jest tyle lepszych konfigów za znacznie większe pieniądze, że ci się w głowie nie mieści, jak masz jakiś problem to radzę dzwonić pod jakieś telefony dobrej rady, a nie wyżalasz się bo połowa forum ma coś lepszego od twojego, to tak samo jak porównywać kto ma większy ...

Uczepiłeś się mnie jak mucha gówna, patrz po pierwsze na siebie a nie na innych, bo daleko to nie zajdziesz. 

Gość JonathanArcherPL

To jest tylko rzecz nabyta możesz to sobie kupić w każdej chwili za pieniądze , zdrowa jak i rodziny niestety nie kupisz...

Nie jestem jakimś pieprzonym katolem, który sobie wmawia że po śmierci jest jakieś inne życie, sorry wolę korzystać z życia, bo nigdy nie wiadomo kiedy się skończy, jeżeli jesteś wstanie coś mieć i chcesz to mieć to chyba logiczne, że postarasz się to zdobyć ..., a nie będziesz czekał nie wiadomo ile ..., znam ludzi w podeszłym wieku którzy przez całe życie zbierali pieniądze by kupić sobie sportową furę ich marzeń, wydali krocie i powiedz mi, czy żal im było ?

Nie jestem jakimś pieprzonym katolem, który sobie wmawia że po śmierci jest jakieś inne życie, sorry wolę korzystać z życia, bo nigdy nie wiadomo kiedy się skończy, jeżeli jesteś wstanie coś mieć i chcesz to mieć to chyba logiczne, że postarasz się to zdobyć ..., a nie będziesz czekał nie wiadomo ile ..., znam ludzi w podeszłym wieku którzy przez całe życie zbierali pieniądze by kupić sobie sportową furę ich marzeń, wydali krocie i powiedz mi, czy żal im było ?

Tym oto sposobem obraziłeś wielu ludzi którzy "urzędują" na tym forum... i masz zagwarantowanego warna.

Gość JonathanArcherPL
Tym oto sposobem obraziłeś wielu ludzi którzy "urzędują" na tym forum...

Nie broń się teraz innymi, post kierowany jest głównie do ciebie, więc szukanie pomocy w społeczności, jest jak ucieczka z pola walki. 

Edytowane przez JonathanArcherPL

http://4.bp.blogspot.com/-ooo6e-HSjnI/TmoTipIWehI/AAAAAAAAK8M/n4vURoWZJH8/s1600/jagged+alliance+2+wildfire.jpg

http://gfx.gaminator.tv/data/gameedition/1/3205.2.jpg

http://hcgamer.pl/images/uploads/201304/540_call-of-juarez-gunslinger68.jpg

+

polanie II

mount & blade 

i jeszcze jakieś perełki

• Popieram 2

235 zł. Akurat potrzebowałem kupić jakiś głośnik w 2 godziny .Poszedłem najpierw do Media Markt kupiłem ich tam za 320.Potem patrze,okazuje się te głośniki Bit Computer są za 235 zł.Pojechałem do MM, oddałem.Potem prosto do Bit Comp. Głośniki są nie dla mnie,a w prezent.

Edytowane przez eVerest

Nie szkodzi.Wiem że za tą cenę można dostać lepsze,ale w dwie godziny bym  i tak nie znalazł fajne głośniki wartych swoje pieniędzy.
Te co kupiłeś to jedne z lepszych są, także jak dla mnie to bardzo dobrze wybrałeś. 

Oczywiście to, tylko pierdziawki są  - daleko im do porządnych monitorków, ale w cenie 250zł za 2 szt niema czego się spodziewać.

Co do samych głośników - grają dosyć ładnie (jak dla mnie), jedynie co nie co bassu im brakuje, po za tym jedne z lepszych jakie miałem okazje słyszeć. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale u mnie stoi rev1 tych głośników, więc Twoje co nie co mogą odbiegać dźwiękowo - tak czy siak dobry wybór w tej cenie  ;)

stelek szczerze mówiąc jak na swoje pieniędzy nie grają aż tak źle nawet patrząc na te nie duże gabaryty. Może mocnych bassów trochę brakuję,ale są. Ja naprawdę dużo nie oczekiwałem od tych głośników,ale jestem pod wrażeniem.  :) 

@2Up

Raczej kiepski wybór w tej cenie. Coś co jest wielkości puszki coli nie ma prawa dobrze grać i oczywiście tego nie robi.

Głośniczki są przeciętne i co najwyżej warte 100-150zł.