coco01 14016 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jest to nieopłacalne (szybko spadek ceny) oraz nie estetyczne - a bo kto by chciał jeździć poobijanym i brudnym samochodem? Tak samo jest z telefonem, nie dość, że później trudniej sprzedać, to jeszcze chodzisz z poobdzieranym, porysowanym lub nawet rozbitym telefonem. Nawet nie tyle nieestetyczne, co niekomfortowe w użytkowaniu. Rysy "rozłamują" obraz, przez co widać tęczę na ekranie dla pedantów aż tak dbających o swoje fony polecam ten feletion który dobrze oddaje sytuacje Aha, rozumiem że naklejając folię na ekran jestem pedantem. Z pięknym i gładkim ekranem sprzedam telefon za większą kwotę niż z obdartym i ogólnie zniszczonym. W dodatku przyjemniej mi się korzysta (pewnie nie tylko mi) z telefonu, gdy nie czuję tych bruzd. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ostatnio kupiłem znicze - różne rodzaje, kolory i cena. http://m.ocdn.eu/_m/416ec18ef9609d9ab2be860f22952c8a,12,1.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 30 sekund temu xDhttp://images.vg247.com/current//2013/05/batman-arkham-origins-box-art-pc-etc.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 BATtlefield, BATman... Who cares;) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Battlefielda, nie mam jeszcze, ale oryginalny batek poprawił mi humor Cytuj Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nowy BF to nic ciekawego. Kampania to tylko grywwalny benchmark, zerowe AI przeciwników i śliczne widoczki z pozornie zniszczalnym otoczeniem. Multi sporo nadrabia bo tam przeciwnik myśli, choc wchodząc ostatnio na serwery zaczynam się zastanawiać czy rzeczywiście tak jest bo 80% ludzi zachowuje się jak mięso armatnie Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 @Up Lepiej dla twoich statów... (A może po prostu ty jesteś za dobry?) Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Z pięknym i gładkim ekranem sprzedam telefon za większą kwotę niż z obdartym i ogólnie zniszczonym. W dodatku przyjemniej mi się korzysta (pewnie nie tylko mi) z telefonu, gdy nie czuję tych bruzd. jak mam sie targowac na końcu o 50 zł za telefon w lepszym stanie to dla mnie nie ma to sensu Bo niech nikt nie liczy zbytnio ze wygląd telefonu daje niewiem + 25% do ceny. Tymbardziej ze tego syfu jest tyle na allegro np, że tylko negojować ceny pod siebie i sie kupi co chce bez problemu. Ostatnio kupiłem znicze - różne rodzaje, kolory i cena. a ja o dziwo jeszcze żadnego Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ja nie używam żadnych folii, a zawsze jest kolejka jak sprzedaje jakieś swoje urządzenie. Jest coś takiego jak kultura użytkowania. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14016 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jest coś takiego jak kultura użytkowania. Jest jest, na neo v też nie miałem folii i po pół roku było zaledwie kilka rysek, następne pół roku miałem folię, bo po wymianie wyświetlacza była to zostawiłem. Ale lepiej dmuchać na zimne. @Adonim, jak już pisałem, nie lubię smyrać po porysowanym ekranie. Cytuj Link to post Share on other sites
Munky 94 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jak dbasz, tak masz:) Moj note 2 po roku wyglada jak wyjety z pudelka bez zadnych folii. Wystarczy nie rzucac telefonem po katach i trzymac w kieszeni z kluczami. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ajpada se kupiłech. Drugi oficjalny w PL. Bydle 128GB http://i.imgur.com/AtBvWzi.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
vertiver 1406 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nieźle jak na tablet za 3,3 tys zł Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Kurka belka, ajpady sobie kupują, sprzedają, to nie to samo co Pentium 4. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ipad przy Sony Xperia Z ultra wypada słabo Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dalej porównuj tablet do smartfona:) Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Preorder http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2013/06/sony_ps4_large.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 @up poczekam z rok aż wyjdą na to sensowne gry Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wystarczy nie rzucac telefonem po katach i trzymac w kieszeni z kluczami. Ja tam wolę NIE trzymać mojego Note 2 w jednej kieszeni z kluczami i monetami. Ale jak kto woli Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Munky 94 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 "Nie" nawiazuje rowniez do kluczy wkradla sie gafa. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) "Język polski trudna mowa być" @BIGPUN i inni posiadacze srajpodów oraz makbuków - BTW- sam posiadam w domu MacBooka White 2.1 jakby co... Tyle i koniec offtopu z mojej strony Edytowane 2 Listopada 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 http://i.imgur.com/7Yxx9LD.jpg Pomarzyć można Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 @igorrodz ja nie używam żadnych przejściówek i adapterów:) w sumie nie wiem do czego:) Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 @Kosmita ja się zapytam. Po kiego wała ci komp za 50 kafli ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts