mariankowo 0 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Dziwne zjawisko doskwiera mi od pojawienia się Fallout 4 na rynku . W trakcie rozgrywki mniej więcej na wysokości jednej trzeciej monitora(21:9) występuje niewidzialna linia. Obraz powyżej i poniżej tej linii wydaje się tej samej rozdzielczości ale przy nagłych ruchach myszki górnej części brakuje paru klatek i występuje lekkie ale widoczne przesuniecie obrazu . Dzis oglądając YouTube zauważyłem tę wadę , przy zmianie jakości wyświetlanego filmu linia zmieniała wysokość. Czy to może być wada monitora bo mam jeszcze 6 miesięcy gwarancji Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Sprawdź czy to samo dzieje się na zintegrowanej grafice (you tube). Link to post Share on other sites
mariankowo 0 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Zaraz się tym zajmę . Dopiero załatwiłem przejściówkę hdmi - dvi Przy okazji zmieniłem zasilacz na hx750i i testując dziś Fallout 4 ( 2 min w sanktuarium) zbyt częstych różnic nie zauważyłem P.s Posta piałem o 8.53 a pokazuje godzinę 7.52 P.s2 Na Integrze to samo .Fallout 4 nie włączam ale kilka dynamicznych filmików na YouTube pokazuje to samo Edytowane 24 Stycznia 2016 przez mariankowo Link to post Share on other sites
Rozwiązanie mariankowo 0 Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Po zmianie grafiki na 980ti i zasilacza błędu nie zauważyłem . Winą zapewne było zasilenie 6 i 6 pin na jednej linii . Teraz na 8 +6 i dwóch liniach poezja . Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts