Lubak 0 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witam Mam taki problem że kupiłem komputer złożyłem wszystko gdy gdy chcę instalować windows 7 to przy uruchomieniu się instalatora znika mi myszka klawiatura nie reaguje jest też taki objaw że gdy mam włączone biosa to po czasie również znika mi myszka i klawiatura nie reaguje.Proszę o szybką pomoc ponieważ nie wiem czy to jakiś problem z podzespołami Cytuj Link to post Share on other sites
Adrian55 5 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Kupiłeś Skylake ? Jeśli tak to kombinuj klawiaturę na port PS/2 ... Albo zainstaluj sobie W10 Pytam czy masz nowy procesor na podstawce 1151 ... To nie wina wtedy klawiatury tylko braku wsparcia sterowników dla Windowsa 7 . Jaki komputer kupiłeś, pokaż parametry, procek, płyta Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Adrian55 Cytuj Link to post Share on other sites
Lubak 0 Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Myślisz że to problem z klawiaturą? Podłączyłem inna klawiaturę coś idzie zdziałać ale przy wybieraniu jaką wersję systemu wybrać czy 64czy32 zacina się i nic nie idzie zrobić a kursora myszki jak nie było tak niema Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Problem znany od dawna: http://windows7forum.pl/podczas-konfigurowania-windows-7-nie-dzialaja-mysz-oraz-klawiatura-33883-t Cytuj Link to post Share on other sites
DAN1984 8 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Identyczny problem miałem tydzień temu http://forum.benchmark.pl/topic/202703-instalacja-win7-z-pendrive-brak-myszki-i-klawiatury/ Jak wyżej klawiatura na port PS/2 myszki nie będzie ale jest ALT+ TAB U mnie był problem bo napędu optycznego na SATA nie posiadam i tylko przez pendrive'a instalowałem system (pendrive bootowalny przy użyciu DISKPART) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts