DaroBenchmarkPC 15 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Siemka, Więc tak: 1. Jak wygląda sprawa tam gdzie jest zamontowany wentylator 140mm na topie nad płytą główną, bo nie jestem pewien czy wejdzie tam gruba chłodnica 420mm do 60mm grubości + wentylatory w trybie push. 2. Jak długiego kabla potrzeba (na oko) od zasilania CPU i ATX 24pin? Bo nie wiem czy mój zasilacz styknie albo nowy będę musiał kupić. 3. Jakie macie kolory obudowy? Czarny czy biały? Jak ktoś ma czas to poproszę o podesłanie zdjęcia z zapalonym kolorem czerwonym najlepiej z bliska bo chcę zobaczyć jak obudowa pochłania lub odbija kolor światła od lakieru ( z tego co widziałem to na czarnym lakierze widać kropki gdzie są zamontowane ledy, a z kolei biała jest bardzo jasna i odbijająca światło) 4. I teraz pytanie dla mnie bardzo znaczące. Czy obudowa ma jakieś elementy z plastiku? Wentylatory i filtry wiem, że plastikowe ale chodzi mi o front obudowy, panele boczne, dół, góra i tył. To jest całkowicie zrobione z aluminium i stali? Czy ta zaślepka z przodu na wentylator jest aluminiowa czy plastikowa? Jeśli chodzi o wnętrze to też jest całe z aluminium / stali? Pytam bo zastanawiałem się nad białą wersją tej obudowy i rozmyślałem czy po paru latach będzie robić się żółta na elementach plastikowych jeśli takowe posiada. Te rzeczy bardzo mnie interesują, ponieważ nie chcę wywalić ponad 680zł na coś co może okazać się totalną klapą. Z góry dzięki. P.S Jak dla Was prezentowało by się wnętrze z elementów czerwono - czarnych z chłodzeniem wodnym również z czerwonym płynem w białej wersji tej obudowy. Przykładowo płyta MSI Z170A GAMING M5, EK-Supremacy EVO RED Edition, Corsair Vengeance LPX RED, kable w czerwonym oplocie z czarnymi wtyczkami. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts