wartyl 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Mam następujące problem z komputerem: Laptop Asus Windows 7 Home Premium Atheros AR9285 Wireless Network Adapter Czyściłem wentylator sprężonym powietrzem (z zewnątrz, bez rozkręcania). Po włączeniu laptopa okazuje się, że nie mogę połączyć się z internetem przez wifi. Wchodząc w menedżer urządzeń okazuje się, że przy Karta Microsoft ISATAP #5 jest błąd: "To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)" Niestety kiedy chcę zaktualizować sterowniki to pokazuje mi, że sterowniki są aktualne. Przywrócenie systemu z przed 7 dni też nie pomaga.... Udało mi się zaktualizować sterowniki do karty sieciowej do obsługi bezprzewodowych połączeń (Atheros) ale to nie pomaga. Czy możliwe, że podczas czyszczenia uszkodziłem kartę sieciową? Będę wdzięczny za ewentualne wskazówki Edytowane 16 Stycznia 2016 przez wartyl Cytuj Link to post Share on other sites
Marqvs 116 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Należy odinstalować sterownik, wyłączyć w menedżerze urządzeń kartę, włączyć ponownie i próbować zainstalować sterowniki (muszą być odpowiednie). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts