admwsp1464 2 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) To prawda tylko nie każdy chce używki. Fajne masz tu: http://olx.pl/oferta/glosniki-z-wzmacniaczem-scansonic-m5btl-aktywne-dunski-high-end-CID99-IDd2mj3.html#003b93550a Co prawda to aktywne (czyli wzmacniacz w kolumnie) ale słyszalem je z dołożonym subem i gra to dobrze. Masz możliwość podpdpięcia innych źródeł np komputera (wtedy można pomyśleć o karcie z lepszym dackiem). Możesz rozbudować o suba, który poszerzy pasmo przenoszenia, odciąży górę i pozwoli na odsłuch na wyższych poziomach głośności. Wiadomo, że przy rozpatrywaniu używek można proponować coś na innym poziomie rozrywki. Tak jak ze wszystkim. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez admwsp1464 Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 To prawda tylko nie każdy chce używki. Fajne masz tu: http://olx.pl/oferta/glosniki-z-wzmacniaczem-scansonic-m5btl-aktywne-dunski-high-end-CID99-IDd2mj3.html#003b93550a Co prawda to aktywne (czyli wzmacniacz w kolumnie) ale słyszalem je z dołożonym subem i gra to dobrze. Masz możliwość podpdpięcia innych źródeł np komputera (wtedy można pomyśleć o karcie z lepszym dackiem). Możesz rozbudować o suba, który poszerzy pasmo przenoszenia, odciąży górę i pozwoli na odsłuch na wyższych poziomach głośności. Wiadomo, że przy rozpatrywaniu używek można proponować coś na innym poziomie rozrywki. Tak jak ze wszystkim. Sub odciąża górę i pozwala głośniej słuchać ? A ja myślałem że sub wali niskimi, nic więcej, ale gupi byłem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
admwsp1464 2 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Oczywiście odciąża dół. Sorki za zamyślenie. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Oczywiście odciąża dół. czyli że co sub niweluje dolne pasmo z głośników ze niby je odciąża z dołu ? Cytuj Link to post Share on other sites
admwsp1464 2 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 A wiesz co to jest filtr subsoniczny? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 tak tylko jeszcze trzeba go ustawić poza tym te głośniczki na pokój 5x5 to jakoś tego nie widzę owszem posłucha się ale żeby było w rocku odpowiednio mocy poza tym za 200zl suba do tego nie dokupi a jak twierdzi autor 1500zl to górna granica coą tam może niby dołożyć ale suba za to się raczej nie znajdzie Cytuj Link to post Share on other sites
admwsp1464 2 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 To prawda. Myślałem raczej o potencjale rozbudowy w przyszłości. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Wydać teraz 1k na głośniki, 500 na wzmacniacz i do tego za jakiś czas kolejne 1k na sub. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts