Koornel44 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witam, Mam kilka pytan odnosnie tej karty. 1.Czy zasieg jest duzy?2.Czy nadaje sie gier sieciowych? 3.Czy 10-15m od routera nie spowolni go o polowe? 4. Czy wspolgra z Windows 10 64bit (Przeczytalem duzo wiadomosci z problemami po instalacji sterownikow) 5. Czy wynik tej karty sieciowej mozna porownac z ta co znajduje sie w iphone 6? (Przykladowo aktualnie moja karta sieciowa jest do niczego, iphone 6 w miejscu gdzie stoi komputer osiaga 2-3 razy lepsze wyniki w testach predkosci. Router to Arris TG1672 podlaczony do Apple airport extreme. Nic nie stanowi przeszkody zeby dzialalo z moim routerem? Aktualnie moja karta sieciowa nie nadaje sie juz do niczego, jest to malutka karta usb 2.0, siec jest bardzo wolna a siec 5Ghz nie dziala wcale (Jedynie 2.4Ghz) Jesli sa jednak lepsze karty z duzym zasiegiem, obsluga 2.4Ghz oraz 5Ghz, b. duza predkoscia oraz antena to jestem chetny na propozycje, jednak karta musi grac z windows 10 oraz dzialac z moim routerem(ami) (podane wyzej) Szukam jedynie kart USB 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts