bartekpiorek88 0 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Czesc. Jest to moj pierwszy post i z góry przepraszam jak cos jest nie tak...;p Mam pytanie czy mozna jakos zablokowac telefon zeby na polaczenia wifi? chodzi mi zeby mogl sie laczyc z wifi domowym, bo wiadomo ze internet moge zablokowac u operatora ale jak to jest z wifi?? Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 edytuj swoje pytanie bo tego bełkotu w ogóle nie rozumiem Cytuj Link to post Share on other sites
bartekpiorek88 0 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 chodzi mi o to czy mozna jakos zablokowac telefon zeby nie mogl sie polaczyc z innymi sieciami wifi tylko z domowa Cytuj Link to post Share on other sites
maly_wrobelek 44 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 To pousuwaj wszystkie inne zapamiętane sieci Wifi w telefonie oprócz domowej i już sam nie połączy Ci się automatycznie z innymi sieciami bez Twojej zgody. Cytuj Link to post Share on other sites
bartekpiorek88 0 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 a jak jest np darmowe wifi to co zrobic zeby dziecko z niej nie skorzystało? bo Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nie da się za bardzo, chyba że ktoś napisał aplikację jakąś która to blokuje, ale to musisz już sam poszukać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts