Skocz do zawartości

Recommended Posts

Siemanko!
Odłożyło mi się trochę hajsu i stwierdziłem że spożytkuję go na wyżej wymienioną golarkę elektryczną :D! I szukam tak sobie tej golarki, a jest ich od groma. Jest tu może ktoś kto coś więcej o nich wie, ktoś kto ostatnio kupił jakąś i sobie chwali? Ktoś kto pomoże mi znaleźć jakąś :D?
O samej golarce: potrzebuję czegoś do:

-golenia na sucho i morko,

-najlepiej z trymerem w zestawie,

-i najważniejsze, mam bardzo wrażliwą skórę więc potrzebuje golarki dostosowanej do tej przypadłości, -cena maksymalna to 500zl

POMOCY :)

http://www.euro.com.pl/golarki/philips-series-7000-s7370-12.bhtml?from=ceneo&p=519.00&cr=0  znalazłem wstępnie coś takiego, ktoś używa? używał? poleca? nie poleca?

Pozdro i dzięki:)!

@up przecież to jest oczywiste a jak ktoś myśli, że ogoli się elektrykiem tak dokładnie jak tradycyjnym sprzętem to chyba coś ma nie tak z głową. Sam używam tylko elektryka, na przestrzeni lat miałem trzy. Dwa Philipsy każdy z trzema głowicami a od ponad 3 lat używam foliowego Brauna i jak dla mnie rewelka z tym, że golenie na mokro raczej średnio jej wychodzi a ma taką funkcję też. Głowice często powodowały podrażnienia, nawet nowe. Folia zaś jest łagodniejsza, lepiej przylega ale i słabiej radzi sobie z twardym zarostem.

• Popieram 1
  • 2 tygodnie później...

Znaczy zwykłe jednorazówki podrażniają mi skórę (jazda z trądzikiem co ją strasznie osłabiło) i szukam jakiejś "maszynówy" bo jednak chyba jest delikatniejsza? rozwiejcie moje wątpliwość, tak czy siak nawet lepsze jednorazówki nie zdały egzaminu :D w mojej rodzinie używa się tylko maszynek i nikt nie narzeka, co do golenia, widzę że mojego taty dobrze goli, więc postęp jest odczuwalny również w głowicach, tzn te nowe naprawdę robią dobrą robotę ;d ktoś kto używa może coś dopowiedzieć? najlepiej maszynek do skóry wrażliwej, jakies wskazóweczki cos ;) pozdro