ckaka 1 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Siemanko!Odłożyło mi się trochę hajsu i stwierdziłem że spożytkuję go na wyżej wymienioną golarkę elektryczną ! I szukam tak sobie tej golarki, a jest ich od groma. Jest tu może ktoś kto coś więcej o nich wie, ktoś kto ostatnio kupił jakąś i sobie chwali? Ktoś kto pomoże mi znaleźć jakąś ?O samej golarce: potrzebuję czegoś do: -golenia na sucho i morko, -najlepiej z trymerem w zestawie, -i najważniejsze, mam bardzo wrażliwą skórę więc potrzebuje golarki dostosowanej do tej przypadłości, -cena maksymalna to 500zl POMOCY http://www.euro.com.pl/golarki/philips-series-7000-s7370-12.bhtml?from=ceneo&p=519.00&cr=0 znalazłem wstępnie coś takiego, ktoś używa? używał? poleca? nie poleca? Pozdro i dzięki:)! Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian69 682 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Żadna golarka elektryczna nie ogoli ci mordki jak zwykła maszynka tzw nie będziesz miał tak gładkiej twarzy.Ogólnie nie polecam tego typu maszynek sam kupiłem i po pierwszym razie wylądowała w koszyku i leży nie używana. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 @up przecież to jest oczywiste a jak ktoś myśli, że ogoli się elektrykiem tak dokładnie jak tradycyjnym sprzętem to chyba coś ma nie tak z głową. Sam używam tylko elektryka, na przestrzeni lat miałem trzy. Dwa Philipsy każdy z trzema głowicami a od ponad 3 lat używam foliowego Brauna i jak dla mnie rewelka z tym, że golenie na mokro raczej średnio jej wychodzi a ma taką funkcję też. Głowice często powodowały podrażnienia, nawet nowe. Folia zaś jest łagodniejsza, lepiej przylega ale i słabiej radzi sobie z twardym zarostem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ja mam trochę odmienne zdanie. Goliłem się długo Braunem serii 3. Przerzuciłem się na Philipsa(trochę droższego od Brauna) i według mnie lepiej goli Philips. Może inna mordka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ckaka 1 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Znaczy zwykłe jednorazówki podrażniają mi skórę (jazda z trądzikiem co ją strasznie osłabiło) i szukam jakiejś "maszynówy" bo jednak chyba jest delikatniejsza? rozwiejcie moje wątpliwość, tak czy siak nawet lepsze jednorazówki nie zdały egzaminu w mojej rodzinie używa się tylko maszynek i nikt nie narzeka, co do golenia, widzę że mojego taty dobrze goli, więc postęp jest odczuwalny również w głowicach, tzn te nowe naprawdę robią dobrą robotę ;d ktoś kto używa może coś dopowiedzieć? najlepiej maszynek do skóry wrażliwej, jakies wskazóweczki cos pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts