Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Chciałbym zakupić nowy telefon, lecz to nie może być iphone. Pare informacji na czym mi zależy.
Procesor nie musi być nie wiadomo jaki mocny ponieważ nie zależy mi na graniu w gry. Słucham muzyki korzystam z takich aplikacji jak facebook, messenger , czy youtube.
Wyświetlacz najlepiej żeby był większy niż 4,5 cala do 5.5,

Koniecznie jedna z tych marek: sony, samsung,lg i tak wiem ze będzie się przycinał ale proszę was żebyście znalezliście który najmniej będzie się przycinał.

I dobrze by było jakby miał wymienną baterie i długo trzymał bez ładowania ale nie musi :D

i dobrze jak by miał snapdragon 410

Jeżeli jest duża róznica wydajności dorzuce +/- 100 zł

Edytowane przez Spajd
Nie jest. Refub z chin. By był jeszcze w sprzedaży to by kosztował ok 1200-1300. Tyle ostatnie sztuki oryginalne kosztowałyDodatkowo wersja 32gb nie była oficjalnie dostepna w Polsce i nie było na nią gwarancji

I do tego sprzedawca sam pisze, że nie z Polski więc oprócz tego że refab to masz 30% szans na dokończenie 23% VAT i opłaty za odprawę (8-80 zł).

H440N to wersja na Europę obsługująca wszystkie tutejsze pasma łącznie z 800 w LTE, a wersja h440 jest bez lte (ale w przeciwieństwie do h420 jest na snapdragonie)

Tak więc jak spirit to wystrzegaj się h440, h440y (wersja azjatycka tylko częściowo zbieżna z europejskimi bandami LTE) i jakichś h420 na mediateku.

Edytowane przez anemus
Ktoś wyżej polecał Meizu m2 to najgorszy wybór dla kogoś kto słucha muzyki z telefonu bo dźwięk jest tragiczny. Są także błędy w tłumaczeniu i nie jest całkowicie spolszczony.

Mhm... Dodaj jak ktoś słucha z głośnika ale w tej klasie to norma. Na słuchawkach jest przeciętnie ale daje radę. To nie wolstrom ale kombi ująć w ustawieniach można dopasować do słuchawek dość dobrze (dirak), a Pa czy viper to in a bajka

Edytowane przez anemus

ja mam meizu m2 z xkomu był w strefie okazji za 540zł, bardzo sobie chwalę, jakoś tragicznego dźwięku nie zauważyłem, nie tnie, super chodzi, jest tylko bug z messengerem, migający dymek czatu gdy otwiera się inne apllikacje, ale mam nadzieje ze poprawia w jakiejs aktualizacji to