marek8967 26 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Uruchamiałeś w nieodpowiedni sposób scrackowaną grę, stąd takie problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
kosiarz66 46 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Uruchamiałeś w nieodpowiedni sposób scrackowaną grę, stąd takie problemy. nie może lipny crack i tyle niech pobierze grę na originale nie powinno być problemu niech zaktualizuje dx ,c++ musi być włączony ,tez rockstar social club jak pamiętam bo wywalało nagminnie z gry bez niego . Cytuj Link to post Share on other sites
Tevi. 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Mam już 30 GB pobrane zobaczmy później Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 4 gb ramu na pewno wystarczy do płynnej gry na ustawieniach najniższych lub średnich, a czy faktycznie potrzebuje gra 8gb ramu na wyższych ustawieniach to nie wiem ( Według producenta tak) Podpowiem że nie, przynajmniej mi w FullHD i ustawieniach wysokich/ultra nie zjadła więcej jak 3GB, z systemem 3.9GB a mam 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Tevi. 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Podsyłam jeszcze raz filmik z benchmarka z gta https://www.youtube.com/watch?v=vNEck4MfM9U Cytuj Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Co do ramu to zdecydowanie gra mniej wymaga na windowsie 10( dużo lepsze zarządzanie pamięcią ram) Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Tevi. 0 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 GTA Online śmiga elegancko a w fabułę jeszcze nie grałem bo mnie online wciągnęło Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts