kokosnh 4162 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 kupiłem dysk SDD ADATA SP900 dlaczego kupiłeś dysk na SandForce ? podłączyłeś wszystkie kable ( dane i zasilanie ) ?próbowałeś na innych gniazdach SATA ? Cytuj Link to post Share on other sites
skwara 1 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 wszystko jest podłączone jak należy zmieniałem gniazda SATA i dalej to samo w biosie widać że jest podpięty pod gniazdo SATA ( widzi HDD SSD i CD-rom ) natomiast na liście "botowalnej" nie ma go do wyboru, jak podłącze tylko SSD to jest a razem z HDD nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 to na serwis i w najlepszym wypadku pozwolą ci kupić inny dysk, lub oddadzą pieniądze, aby się pozbyć tego SP900W najgorszym i całkiem prawdopodobnym, naprawią, lub wymienią na nowy Cytuj Link to post Share on other sites
rafalsokolowski. 0 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Mam mały problem. Kupilem kieszeń na hdd, zamiast napędu, wlozylem wszystko i... du*a... W menedżerze urządzeń wykryte są oba dyski, jednak jak wejde w szczegóły hdd to widnieje informacja ze brak sterowników dla tego urządzenia... Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 próbowałeś zamieniać miejscami i instalować sterowniki ? Z którym dyskiem są problemy ? i gdzie jest umiejscowiony ? Cytuj Link to post Share on other sites
rafalsokolowski. 0 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Dobra, wystarczyło włączyć AHCI Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ehh Cytuj Link to post Share on other sites
skwara 1 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 u mnie też gitara Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts