prototype12 0 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 witam ! jestem tu nowy więc na początek pozdrowienia dla wszystkich z forum. Co do gry kupiłem na steamie pobrałem zainstalowałem i urochomiłem.W momencie gdy jest ekran ładowania wywala mnie i otwiera się strona główna gry z błędem ERROR G29,czytałem o tym błędzie ale nic konkretnegu nie mogłem znaleść nawet spróbowałe pare fixów ale nic z tego.Więc postanowiłem że zwruce się na forum i to prośba pomocy.Liczę na szybką i sprawną odpowiedzić.Z góry dziękuje pomoże ktoś naprawdę mi na tym zależy proszę bardzo proszę Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 http://help.daybreakgames.com/app/answers/detail/a_id/37719- byłeś tu? Link to post Share on other sites
prototype12 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ta i nic to nie dało rozwiązałem jakieś 4 fixy z yt i też nic wydałem na to kupe pieniędzy no i zależy mi na tym aby zadziałało proszę o jakieś inne sugestie Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wiem,że się wkurzasz (nie dziwię się) ale prawdopodobnie nikt na forum nie spotkał się z tym problemem i dlatego cisza. Na steamie patrzyłeś ? Może reinstalacja steam? Link to post Share on other sites
prototype12 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 nw czy to ważne ale we spójności plików pisze że nie pomyślna jest weryfikacja 2 plików Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Myślę,że jest to ważne a nawet bardzo ważne. Jak to naprawić niestety nie mam pojęcia... Link to post Share on other sites
prototype12 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 we środe poszperam co nie co bo teraz nie mam czasu tak czy siak thx za odp temat do zamkniencia bo w środe coś pokombinuje i będą nowe informacje Link to post Share on other sites
Recommended Posts