danio1611 0 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Witam Planuję zakup słuchawek Superlux 681 EVO i zastanawiam się nad zakupem dodatkowej karty dźwiękowej. Zobaczyłem, że popularna jest ta karta http://www.morele.net/karta-dzwiekowa-asus-xonar-dg-karta-pci-system-5-1-xonar-dg-330485/ lecz jej cena to prawie tyle co cena słuchawek. Dotychczas używałem Creative SB Tactic 3D Alpha ale się rozleciały. Miały dołączoną kartę na USB która robiła różnicę w porównaniu do tej z płyty głównej. Dlatego pytam czy wydanie dodatkowo tych 130zł to dobra inwestycja. Używam komputera do grania w gry i do słuchania muzyki na Spotify (rock&metal). Poza tym używam też głośników Creative A200. Warto kupić tą kartę? Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Te słuchawki miały spory rozrzut jakościowy, raczej nie inwestowałbym do nich w osobną dźwiękówkę. Cytuj Link to post Share on other sites
x.m.l 8 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Xonara dg/dgx warto kupić. Czy do tych konkretnie słuchawek - nie wiem. Moim zdaniem warto żeby ten xonar popędzał coś z wyższej półki. Najlepszego w nowym Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Planuję zakup słuchawek Superlux 681 EVO i zastanawiam się nad zakupem dodatkowej karty dźwiękowej jaki posiadasz model płyty głównej ? Cytuj Link to post Share on other sites
danio1611 0 Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 jaki posiadasz model płyty głównej ? MSI Z87 G43 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6355 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Teraz, gdy cena AIMa SC8000 wzrosła do ponad 220zł, to pewnie będziesz musiał się ukłonić w stronę Xonarów. Ja bym szukał używki DXa lub ewentualnie kogoś kto sprzedaje AIM SC8000 w okolicach 140-150zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts