B00mer 8 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Kupię klawiaturę Microsoft Sidewinder x6 qwerty Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Mam tę klawiaturę i nie polecam z całego serca. Lakier taki delikatny, że schodzi bez problemu (sic!)\/(SID fu*k), pokrętło od głośności potrafi cię tak wyrolować, że bez wylogowania z kompa nie da się zwiększyć jej ani nic. I nie ma nóżek i mnie akurat niewygodnie się to użytkuje. Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Uuu. To mnie nie pocieszyłeś... Mam mysz x8 już parę lat i sprawuje się świetnie. Chciałem klawiaturę do kompletu. Dzięki bardzo za info. Cytuj Link to post Share on other sites
Badder 43 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Też wziąłem tę klawiaturę, bo z wyglądu była ładna, ale to niestety jej nie ratuje. Plus to jak wygląda po 2-3 latach użytkowania, gdzie większość czasu używasz pada... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts