Paradise011 0 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Wiatm. Potrzebuję słuchawek do max 200zł głównie do gier(cs:go i inne).Najlepiej żeby były zamknięte lub ewentualnie półotwarte. Muszą być wygodnie przy siedzieniu czasami po 5h dziennie przy cs aktualnie posiadam Creative Fatality Gameing hs-800 i są straszne -.- Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Paradise011 Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Na początek polecam http://forum.mp3store.pl/topic/112922-creative-fatal1ty-antybas-mod/ Cytuj Link to post Share on other sites
Paradise011 0 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 tylko że ja w tych Creativach wymieniałem kabel 2 razy i cały czas mam problemy z kaplem przerywa się Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6360 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jeśli nie dbasz o słuchawki to kabel w każdych uwalisz. Na ostateczną wypadkową ocenę dźwięku składają się: - jakość źródła dźwięku/karty dźwiękowej - jakość słuchawek Warto byłoby żebyś napisał, dlaczego słuchawki były straszne, bo to "straszny" jest, ale ogólnik. Do tego wspomnij jaką masz kartę. Cytuj Link to post Share on other sites
Paradise011 0 Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 w tych słuchawkach denerwuje mnie to że nie są zamknięte i wszystko słychać jak tylko ktoś wejdzie do pokoju a po 2 nie są wygodne i po paru godzinach bolą mnie uszy Co do karty dzwiękowej mam narazie zintegrowaną ale przy zakupie słuchawek kupuję Creative Sound Blaster Audigy SE OEM co myślicie o tych : Takstar TS-660 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts