koza32199 3 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Witam! jaki telefon jest lepszy Xiaomi Redmi Note 3 PRIME czy LG G Flex 2? Interesuje mnie wady i zalety danych smartfonów, ogólnie który lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Lepsza bateria,ekran,wykonanie-Xiaomi Aparaty i wydajność-Flex 2 Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Wadą flexa jest przegrzewanie,ktore moze być uciążliwe.Wiem bo kumpel ma i gdy gralismy razem w wormsy multiplayer w lecie przy temperaturze 30 stopni to nie mogl ustawic jasnosci na 100% i po godzinie telefon zaliczyl reset.Mowil ze ogolnie jest szybki dopoki sie nie rozgrzeje np. podczas grania w coś wymagającego. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Potwierdzam. Grałem na nim w Real Racing i musiałem odłożyć bo się nie dało grać orzez dyskomfort spowodowany temperaturą Cytuj Link to post Share on other sites
koza32199 3 Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Chyba wybiorę flexa, a czy xiaomi za rzeczywiście dużo lepszy ekran? Cytuj Link to post Share on other sites
fotkao2 0 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Posiadam Xiaomi już dwa tygodnie. Co mogę powiedzieć: -bateria przy dość długim użytkowaniu (ponad przeciętnym) trzyma od poniedziałku rano do wtorku nocy -ekran świetny 5,5' robi naprawdę wrażenie, super kąty widzenia oraz bardzo dobra jasność -mam go już 2 tygodnie a nie udało mi się go ani razu zaciąć czy doczekać momentu żeby złapał laga -czytnik lini papilarnych działa jak należy, odblokowuje telefon w 0.3sek działa w 9/10 przypadkach Mam wersję 3/32GB bo chyba tylko taką opłaca się kupić. Pozdrawiam ;] Posiadam Xiaomi już dwa tygodnie. Co mogę powiedzieć: -bateria przy dość długim użytkowaniu (ponad przeciętnym) trzyma od poniedziałku rano do wtorku nocy -ekran świetny 5,5' robi naprawdę wrażenie, super kąty widzenia oraz bardzo dobra jasność -mam go już 2 tygodnie a nie udało mi się go ani razu zaciąć czy doczekać momentu żeby złapał laga -czytnik lini papilarnych działa jak należy, odblokowuje telefon w 0.3sek działa w 9/10 przypadkach Mam wersję 3/32GB bo chyba tylko taką opłaca się kupić. Pozdrawiam ;] @Edit Jeżeli kupujesz na alledrogo poszukaj aukcji gdzie dorzucają szkło hartowane (pewnie jakiś chiński zamiennik) i etui silikonowe. Niby nic a na początek robi swoje Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Ile Ci trzyma na włączonym ekranie tak z ciekawości? Trzeba jeszcze dodać że nie ma jeszcze odblokowanego bootloadera i miuipolska nie można bez problemu wgrać. Mam nadzieję że to w miare szybko ogarną bo sie troche napaliłem na niego Cytuj Link to post Share on other sites
fotkao2 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ile Ci trzyma na włączonym ekranie tak z ciekawości? Trzeba jeszcze dodać że nie ma jeszcze odblokowanego bootloadera i miuipolska nie można bez problemu wgrać. Mam nadzieję że to w miare szybko ogarną bo sie troche napaliłem na niego Na odblokowany bootloader trzeba czekac około 30dni xd Jak mi powiesz jak to sprawdzić to z przyjemnością Ci napisze ;] Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 W ustawieniach. Zakładka bateria. Tam szukaj Cytuj Link to post Share on other sites
fotkao2 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 W ustawieniach. Zakładka bateria. Tam szukaj Noobskie pytanie, musze poczekać do końca baterii żeby Ci powiedzieć ile trzyma na włączonym ekranie xd? na razie mam 73% baterii i ekran był włączony przez 1h 42m (ciągle włączone wifi/pakiet danych) Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 No dobrze by było jakbyś tak przy 5% baterii powiedział Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 No dobrze by było jakbyś tak przy 5% baterii powiedział Rozładowywanie baterii li-io do 5%to jak uspokajanie dzidziusia przez walenie jego główką o ścianę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts