BSG.SpartaN 1 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Cześć, Jako że rok się zbliża do końca mam takie podstanowienie aby przestać korzystać z fb z samego przeglądania zostawiam sobie masengera tylko na telefonie do korespondencji. Próbowałem w hosts zablkować dostęp, na inne strony działa na FB nie, ściągnąłem program Benjamin i tu też próbowałem zablokować FB, ale nie idzie, jakimś cudem odpala. Da się zablokować konkretny adres zostawiając tylko jedną podstrone? Mam też na liście do blokady wykop.pl ale z zostawieniem jednego tagu do obserwacji, da się tak zablokować żeby mieć dostęp do jednego tagu na stronie? Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jak nie masz mocnej woli to i tak lipa bo wejdziesz w program i to odblokujesz. Usuń konto i wcale nie korzystaj z FB. Cytuj Link to post Share on other sites
BSG.SpartaN 1 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Jak nie masz mocnej woli to i tak lipa bo wejdziesz w program i to odblokujesz. Usuń konto i wcale nie korzystaj z FB. potrzebne do kontaktów, nie do przeglądania tablicy Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jeśli chodzi ci o to, żeby przestać marnować czas na przeglądanie tablicy, to wystarczy zablokować wyświetlanie postów w przeglądarce. Dla Chrome jest nawet na to gotowe rozszerzenie: News Feed Eradicator for Facebook https://chrome.google.com/webstore/detail/news-feed-eradicator-for/fjcldmjmjhkklehbacihaiopjklihlgg Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Parę wizyt u psychoterapeuty i praca nad sobą.... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts