benchmarkpl 17 Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kupiłem Cyrixa 486 ale nie działa mi na nim Oblivion. Co robić? Cytuj Link to post Share on other sites
benchmarkpl 17 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dodać brakujące opkody. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sebastian Swarcewicz 3 Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Są cztery rozwiązania: a) dolutować pamięć kesz, po czym zamontować kartę HD4870X2 w opcji na ISA lub VLB b) przesmarować "czapkę" CPU ponownie margaryną i sprawdzić czy się nie przegrzewa c) przeprowadzić dochodzenie czy proc pasuje do gniazda LGA775, jeżeli się tam zmieści - zamknąć docisk uprzednio przesmarowawszy piny towotem. Dla pewności doposażyć procka w wydajne chłodzenie typu Ninja lub Karakorum d) wyjąć procka z płyty, wyczyścić z nadmiaru pasty/margaryny czy towotu, postawić nam nim pudełko z Obliwionem i przesuwać raz w lewo, raz w prawo Sposób czwarty (czytaj d) jest najszybszy i najskuteczniejszy. Będzie chodzić :mrgreen: 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Michał Szukała 0 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wszystkie rady światłe i mądre, ale... co to jest "towot"!? Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin Sieradzki 1 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Są cztery rozwiązania: a) dolutować pamięć kesz, po czym zamontować kartę HD4870X2 w opcji na ISA lub VLB Ej! To był HD4870X2 na ISA?? Dajcie linka gdzie kupić! Albo tutoriala jak przerobić PCI-E na ISA. A będzie działał w KrossFajer na 2x ISA? Pliz, odpiszcie! Pozdro666 Cytuj Link to post Share on other sites
Michał Szukała 0 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Trochę off-topic, ale... Dlaczego Ty masz taki fajny, offowy nick pisany małymi literami, a ja mam banalny, pisany wielkimi? :-/ Cytuj Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 "KrossFajer" - dobre :mrgreen: Cytuj Link to post Share on other sites
Sebastian Swarcewicz 3 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wszystkie rady światłe i mądre, ale... co to jest "towot"!?Jakby Ci tu .... a masz linka: :mrgreen: http://pl.wikipedia.org/wiki/Towot Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kupiłem Cyrixa 486 ale nie działa mi na nim Oblivion. Co robić? Na koniec pozostaje mały OC 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin Sieradzki 1 Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Trochę off-topic, ale... Dlaczego Ty masz taki fajny, offowy nick pisany małymi literami, a ja mam banalny, pisany wielkimi? :-/ Hm, nie wiem ale sprawdzę. Dowiem się tego! Cytuj Link to post Share on other sites
Zajdi 1 Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 przesmarować "czapkę" CPU ponownie margaryną i sprawdzić czy się nie przegrzewa A może być masło? Bo wiesz niektórzy właśnie wolą masło i mogą nie mieć w domu margaryny A w ogóle to najlepiej Benecol czy coś takiego, bo przy okazji nie będzie miał nadciśnienia. Cytuj Link to post Share on other sites
_rolo 0 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Zmień proca na Intel386DX 66Mhz. Ma lepszy kooprocesor od Cyrixa, Oblivion pójdzie bez problemu. pozdrawiam i życzę zdrowia Cytuj Link to post Share on other sites
thorand 0 Napisano 22 Września 2008 Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ...bo oblivion jest niedopracowany. Programisci skarzyli sie na slaba kawe i niemoznosc korzystania z niektorych ulubionych stron www (lub innej literki) w zwiazku z czym ich kreatywnosc nie osiagnela wymaganego poziomu. Radze kupic dobra kawe i szybko przerzucac kartki gazet z recenzja obliviona. Po drobnym treningu i osiagnieciu umiejetnosci przerzucania 24 stron / sek otrzymamy plynna grafike. Cyrix przyda sie do zagotowania kawy (expresso). Pozdrowionka T. Cytuj Link to post Share on other sites
masakra 0 Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Heh cyrix ta poleci na nim oblivon na 100% jak podniesiecie na pięcie na procka do jakiś 380v :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Link to post Share on other sites
dzidek_1 0 Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A tak wracając pamięcią - strasznie się grzały te procki - o wydajności nie wspominam, bo ta też była do niczego Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) O co kaman?PW wysyłałem i dodało do tego tematu? Edytowane 25 Czerwca 2014 przez chudy131080 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TitoBandito01 263 Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 http://i225.photobucket.com/albums/dd215/1-800-TROLL/funny-pictures-kittens-have-the-gig.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts