Skocz do zawartości

Recommended Posts

co prawda nie tylko ja decyduje o przyjmowaniu (większość użytkowników musi się zgodzić), ale masz link u mnie w podpisie do tematu rekrutacji, wypełnij formularz i się zobaczy co dalej

jak dla mnie to na razie nie masz szans, ale jak nazbierasz punktów, postów itp. to pewnie zmienię zdanie

więc zapraszam do formularza rekrutacyjnego, w tym temacie znajdziesz również zasady "funkcjonowania" G.R.U.P.E., zapoznaj się z nimi zanim wypełnisz formularz, aby nie było nieporozumień

pozdrawiam

W

Hej jestem nowy na benchmarku. Wcześniej byłem tylko czytelnikiem ale mam nadzieję że nie długo napiszę jakąś recenzję, może kilka newsów. Podoba mi się pomysł zamiany punktów na sprzęt :rudolph:

Mam także pytanie: czy aby należeć do grupy trzeba mieć jakieś punkty na koncie? Czy jeśli jestem nowy to nie mam szans? Bo jeśli punkty są obowiązkowe to za tydzień powinno być ich już troszeczkę :menda:

Witaj. Oczywiście, możesz należeć do G.R.U.P.E. ale wykaż się dużą aktywnością na forum czy w aktualnościach i newsach/reckach. Wejdź na naszą stronkę podaną wyżej i złóż podanie o przyjęcie :D czyli: Zapoznaj się z regulaminem i kliknij rejestracja" W ciągu 24 godzin rozpatrzymy podanie :)

Tylko pamiętaj że te posty powinny nieść ze sobą jakąś konkretną treść. Bo dzieci NEO nam tu nie brakuje :rudolph:

Ale trzymaj pion to będzie dobrze :menda:.

Spokojnie postaram się pisać na temat. A podanie złożę gdy uznam że na to zasługuję czy jakoś tak...

Tylko pamiętaj że te posty powinny nieść ze sobą jakąś konkretną treść. Bo dzieci NEO nam tu nie brakuje :rudolph:

Ale trzymaj pion to będzie dobrze :D.

Spokojnie postaram się pisać na temat. A podanie złożę gdy uznam że na to zasługuję czy jakoś tak...

Myślę że jak będziesz się starał to ktoś do Ciebie się zgłosi. :menda:

The Speed ma trochę racji. GRUPE powstało aby USB nie wygrywał jakiś rzadziol, czy jak to tam się pisze xD. Niestety wszyscy mieli jak to ujął multi wizję zmian. Dlatego zrobił się lekki bałagan. Na szczęście kolega Miki pomógł mi przywrócić GRUPE do pierwotnych planów i powoli odzyskujemy siłę i power :rudolph:. Gdyby nie Miki GRUPE rozpadło by się lada dzień.

Aktualnie to on i ja prowadzimy GRUPE.

Zapraszam na forum GRUPE do zgłaszania swoich kandydatur:

http://www.grupe.yoyo.pl/index.php?board=3.0

Pozdrawiam

@Dark Forest

Bardzo mnie ucieszyłeś tymi zmianami na lepsze i życze wszystkim z G.R.U.P.E. powodzenia.

Kiedyś kolega sevae w prywatnej rozmowie powiedział mi że powinniśmy puścić "dziecko" w świat i nie być nadopiekuńczy.

Miał racje i tu właśnie kończy sie moja rola jako jednego z założycieli tej grupy.

Mój plan był taki żeby to właśnie aktywni forumowicze pamiętali przy okazji "USB" o tych najbardziej zasłużonych dla benchmark.pl

Oczywiście będe sie interesował G.R.U.P.E. ale już jako członek pasywny.

edit :

Cyt : "A ja od siebie dodam, że jeżeli wybierzecie PRZED kolejnymi edycjami kandydata, uzasadnicie jego wybór i napiszecie jak przebiegało głosowanie to możecie na 100% liczyć na mój głos"

Ja chyba też tak postąpie...

@Multijumper

Dobrze, że w ogóle sobie nie olewasz G.R.U.P.E. :) Mogę powiedzieć Ci tyle ,że założyłeś tą organizację i to był bardzo dobry pomysł. Teraz kiedy jesteś "pasywnym" członkiem mogę obiecać ,że będę się starał aby G.R.U.P.E. funkcjonowało jak najlepiej i jak najdłużej :o

@MJ & Sevae

Oczywiście ,że będziemy pisać kogo wybraliśmy i liczymy na wasze wsparcie w głosowaniu.

zmiana zarządu (może nie całego ale "Strasznego Moderatora" też żeby można było "SPAMować" :P ) rozwiązało by może problem :)

Ja Ci tu dam zmieniać moderatora :o:D

Chyba za ostro podszedłem do SPAMpostu, multijumper nie pisał i nie związał się z GRUPE, dlatego odszedł :]

no trza się tłumaczyć, bo "ON" zaraz mi wlepi bana i będzie BUBA

no więc Panie Moderatorze z forum G.R.U.P.E. myślałem, że mój uśmiech napisany pod koniec części wypowiedzi w nawiasie naprowadzi Cię na to, że był to żart

no ale co do "SPAMpostu" to faktycznie za ostro było (fakt, jeden post=jedno słowo było przegięciem), ale te groźby.... :):o:P

dobra, koniec offtopu tutaj, w innym temacie zawiązała się ciekawa akcja SPAMowa i tam właśnie idę

pozdrawiam

Chyba za ostro podszedłem do SPAMpostu

@mICh@eL

Pisałem o tym na forum G.R.U.P.E. i napisze jeszcze raz, moim zdaniem jesteś bardzo odpowiednią osobą na to stanowisko.

Prawdziwy moderator nie może być "miętki" i tyle, nie oszczędzałeś nikogo i tak powinno zostać.

To kto jest kandydatem :)

Jak na razie to jest remis _nick_ i firespace760 mają tą samą ilość głosów. Ankieta potrwa jeszcze do 22:00. Jak się nic nie zmieni to dogrywka. Czyli druga 24-godzinna ankieta gdzie do wyboru nick i firespace.

pozdro

@MikiS93

Myśle że na edycje siódmą wyrobicie sie na początek.

Moim zdaniem kilka głosów straciliście przez opóżnienia w ustaleniu kandydata, oczywiście jest to związane z naszym odejściem (zamieszanie) ale nie tylko.

Od czasu rozpoczęcia tej edycji dzięki "agresywnej" reklamie udało mi sie pare osób namówić do kolegi Junior.

Prace związane z nowym kandydatem powinny być skończone tydzień może dwa po zakończeniu poprzedniej edycji.

Witam wszystkich. Kandydatem do VI edycji "ulepszamy sprzęt benchmarkowców" jest firespace760

http://www.benchmark.pl/uzytkownik/fire ... 10317.html

Najaktywniejszy benchmarkowiec w serwisie. Zajmuje się głównie pisaniem newsów i posiada z tego tytułu status zaawansowany, ma on prawie 1300 punktów. Z resztą co ja będę pisał, wszyscy go doskonale znacie :)

Zapraszam do głosowania na firespace760

pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...