carl22 4 Napisano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 No dobra, jeżeli nawet była by to dioda, to czy byłby sposób na jej "odcięcie"? Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Proste nie wpinasz jej zdięcie dokładne tych guzików wstaw a nie z lotu ptaka z kablemi Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Ale jak mam to odpiąć? Chyba nie mam wyrwać kabla na siłę. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Ja bym odciął, koło tego molex-a ( ale z odstępem paru cm), zobaczył co nie działa ( prawdopodobnie dioda ) , jak by komputer się nie włączał, to bym zlutował spowrotem. ( masz lutownicę ? )Tak będzie szybciej, bo twoje zdjęcia nam nadal nic nie mówią. Ps. gdzie mieszkasz ? ( jakie miasto ) Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Lutownice mam, ale nie chce mi się w to bawić (no i nie mam podzespołów). Prawdopodobnie jest to dioda od powera, nie będę teraz tego dokładnie sprawdzał, przynajmniej wiem że takie "cuda" istnieją. Zresztą...znalazłem już inne zastosowanie dla budy Myślę że nie będę już ciągnął dalej tego wątku bo nie będzie takiej potrzeby. Dzięki wszystkim za cierpliwość Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Do jasnej cholery jak można kompa odpalić przez molexa to jest nie możliwe o czym tu gadać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts