Markoquez 0 Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Witam, ostatnio doświadczyłem czegoś bardzo niemiłego czyli:Zaczęły zacinać mi się gry np. FIFA 16 dosyć długo się włącza a po rozpoczęciu meczu jest coś jak spowolniona gra nie działa to płynnie, wyłączyłem origin w grze ale to nic nie dało; to samo w CS:GO tyle ze gra zacina się już w menu są takie jakby przeskoki kursora i dźwięku, ogólnie stało się to tydzień temu komputer włącza się około minuty. Przed tym incydentem wszystko było tak jak trzeba grałem nawet kilka godzin bez przerwy i nic się nie działo, defragmentowałem dysk, skanowałem malwarebytes, czyściłem ccleanerem, wyłączałem zbędne procesy, komputer został kupiony pod koniec sierpnia. Procesor: Intel core i5-4460 3,2Ghz Grafika: Radeon R7 250X 2GB ram DDR5 Pamięć: Crucial Ballistix Sport 4gb CL9 Pyta glowna: MSI H81M-P33Zasilacz: Be quiet BO SU 7 - 450W Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Przeskanuj może advcleanerem i malwerbyte.Może coś ci obciąża komputer...Jaki masz system? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Markoquez 0 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Windows 7 64bit SP1, właśnie też myślałem bo ścina się tak jakby jakiś program chodził w tle, malwarebyte skanowalem nic nie ma zobacze tego advcleanera Edit: Znalazł cos adwcleaner usunąłem ale problem został.. Więc zostaje mi format?Dodam raport z adwc http://i.imgur.com/SJBXGbT.png Dobra jak dla mnie to system... Wchodzę w program files patrzę a tam opera no ok usuwam okazuje się ze ma 13gb, przywracam okazuje się ze jest tam folder $R4DKMXC a w nim dopiero FIFA 16 nie wiem co się odje*ało ale formatuje to w najbliższym czasie bo nie widzę innego wyboru, niemniej dzięki za próbę pomocy. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Markoquez Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts