Skocz do zawartości

Spadek wydajności

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Markoquez,

Recommended Posts

Witam, ostatnio doświadczyłem czegoś bardzo niemiłego czyli:
Zaczęły zacinać mi się gry np. FIFA 16 dosyć długo się włącza a po rozpoczęciu meczu jest coś jak spowolniona gra nie działa to płynnie, wyłączyłem origin w grze ale to nic nie dało; to samo w CS:GO tyle ze gra zacina się już w menu są takie jakby przeskoki kursora i dźwięku, ogólnie stało się to tydzień temu komputer włącza się około minuty. 
     Przed tym incydentem wszystko było tak jak trzeba grałem nawet kilka godzin bez przerwy i nic się nie działo, defragmentowałem dysk, skanowałem malwarebytes, czyściłem ccleanerem, wyłączałem zbędne procesy, komputer został kupiony pod koniec sierpnia.

Procesor: Intel core i5-4460 3,2Ghz

Grafika: Radeon R7 250X 2GB ram DDR5

Pamięć: Crucial Ballistix Sport 4gb CL9

Pyta glowna: MSI H81M-P33
Zasilacz: Be quiet BO SU 7 - 450W

Jakieś pomysły? 

• Rozwiązanie

Windows 7 64bit SP1, właśnie też myślałem bo ścina się tak jakby jakiś program chodził w tle, malwarebyte skanowalem nic nie ma zobacze tego advcleanera 

Edit: Znalazł cos adwcleaner usunąłem ale problem został.. Więc zostaje mi format?

Dodam raport z adwc  http://i.imgur.com/SJBXGbT.png

Dobra jak dla mnie to system... Wchodzę w program files patrzę a tam opera no ok usuwam okazuje się ze ma 13gb, przywracam okazuje się ze jest tam folder $R4DKMXC a w nim dopiero FIFA 16 nie wiem co się odje*ało ale formatuje to w najbliższym czasie bo nie widzę innego wyboru, niemniej dzięki za próbę pomocy. 

Edytowane przez Markoquez