xpiterekx 0 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam wszystkich! Mam problem jak w temacie, przy instalacji office wyskakuje mi taki błąd: "bŁĄd 1935. podczas składnika instalacji zestawu {837bf1eb-d770-94eb-a01f-c8b389a1e18e" Office próbowałem zainstalować na windows 8. Czy ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić? Proszę o pomoc, gdyż musze napisać pracę dyplomową i termin goni już.. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ściągnij instalkę ponownie i powiedz jak pójdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
xpiterekx 0 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Instalowałem na drugim laptopie z win 7 i się udało, na win 8 nadal ten sam błąd Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Spróbuj tego,może się uda : "1. uruchomić Windows Module Installer ( Automatic, Status : Started)2. W komponentach Windows w liscie Microsoft .Net Framework 3.0 zaznaczyć wszystkie 3 opcje. Chwilę to potrwa.3. Restart maszyny.4. Uruchomić instalacje Office jeszcze raz.Instalacja zatrzyma się w tym samym miejscu co poprzednio!!!!!CIERPLIWOŚCI !!!!!!!! NIC NIE RUSZAC !!!!Instalacja zakończy się pomyślnie. Cytuj Link to post Share on other sites
xpiterekx 0 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A mógłbym poprosić o trochę bardziej szczegółową instrukcje w sensie jak i gdzie to włączyć, bo jestem w tym laikiem... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Nie bardzo mogę ci pomóc,bo to tylko cytat z jakiejś strony i powiem szczerze,że też bym miał problem,przepraszam.... https://www.google.pl/search?q=microsoft+office+2007+error+1935+windows+8&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=AaRgVqb1JMuxsQHw2L-ABg Przeglądnij tutaj,może coś znajdziesz... Edytowane 3 Grudnia 2015 przez jarrino 1 Cytuj Link to post Share on other sites
xpiterekx 0 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No to będę walczył Mimo wszystko dzięki za wysiłek Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Daj znać jak wygrasz... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts