TrackZer0 3 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam, Posiadam dysk który ma uszkodzony port sata, mieli byście jakieś propozycję żeby go ożywić ? Z góry dziękuje .. http://images76.fotosik.pl/111/8cc7257e76bd12bf.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Miałem podobnie ze swoim Crucialem.Jedynym sposobem (tak mi powiedzieli naprawiający) była wymiana całego tego czarnego plastiku. Skąd to wzięli,nie wiem ale naprawili chyba za 150.... Cytuj Link to post Share on other sites
pwojciech 31 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Jeśli będzie w kompie nie ruszany, to spróbowałbym zwyczajnie przykleić wtyczkę do gniazdka - na mini kropelkę superglue - zawsze można potem delikatnie podważyć i klej raczej puści. Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Zamiast przyklejania, już lepiej zaprzeć z obu stron końcówkę sata by ciaśniej siedziała. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Miałem podobnie ze swoim Crucialem.Jedynym sposobem (tak mi powiedzieli naprawiający) była wymiana całego tego czarnego plastiku. Skąd to wzięli,nie wiem ale naprawili chyba za 150.... Możesz nawet to wziąć z talerzowca tylko skasowali cię, bo jest sporo zabawy ze stacją lutowniczą. Cyna rohs to zmora każdego elektronika. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts