Lutheine 0 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) hej wszystkim pomóżcie mi proszę z wyceną tego. zamówiłem sobie nowy komputer i w sumie mogę stary sprzedać znajomemu, bo jest zainteresowany, ale nie chcę go jakoś przyciąć, ani też nie chcę stracić.jednostka posiada co następujeprocesor i5-750z coolerem (nie pamiętam jaki dokładnie, ale jest w porządku)motherboard od gigabyte p55-ud3rgpu asus hd 5770 w wersji 1gb2x2 gb kingston 1600 mhzhdd wd blue 1tb 7200 rpm (to dokupywałem jakiś rok temu, bo stary siadł)napęd optyczny liteonzasilacz 650w (nie pamiętam marki, ale nie jakiś tandetny)obudowa cooler masterakomputer składałem w 2010, więc całość delikatnie wyeksploatowana, ale nigdy żadnych problemów (poza dyskiem, który się odmówił któregoś dnia posłuszeństwa)pozdrawiam Edytowane 14 Listopada 2015 przez Lutheine Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts